Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann - oficjalne pytanie do supportu - co u licha jest z tą autoryzacją? codziennie wywala mi strony, że rzekomo nie ma tam instalacji. i codziennie muszę kasować pliki .wbl i ręcznie aktywować i oczywiście wszystko działa

jak macie buga w systemie albo w plikach .wbl lub .php to wydajcie poprawkę, bo to zaczyna być denerwujące...

tylko nie pisz 'czy mam Ci pomóc z wyprowadzką' :)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

@Yeden - dokładnie

ja po prostu nie chcę dostawać maili od klientów, że im transfer zniknął - oni nie rozumieją, że system ma czkawkę :) a ja będę mial pecha i wywali dwie największe strony to po prostu leżę...

Jeżeli chodzi o deautoryzację serwisów (wiem że niektórzy mają z tym problem) nie sądzę że to wina eweba jako że jeszcze kilka miesięcy temu miałem ten sam problem trzymając strony na nazwa.pl, kei.p i kilku innych hostinagach. Odkąd strony te mam na własnym dedyku nie wywaliło mi żadnej strony więc napewno to wina eweblinka a nie waszych serwerów ?

Kolejna sprawa. Linkuję strony zarówno ewebem jak i seonetem i widzę że seonet jest jakieś 3x słabszy od eweblinka. Tak też kształtuje się cena punktów mniej więcej więc ceny są ok. Chociaż pytanie zachodzi czy jak wbijesz jakąś frazę dając jej 150k pkt w ewebie do top1 to czy wbiłbyś ją tam dając 450k t seonet ? Jest pewna granica że prócz ilości przyłożonych pkt liczy się ilość i jakość site w systemie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo - może masz rację. ale powiedz mi jaki jest sens inwestowania w dedyka z tego powodu? sam mówisz, że problem jest na większości serwerów 'współdzielonych'

nie wiem w jaki sposób jest przeprowadzana autoryzacja, ale jestem przekonany, że jakaś mała poprawka moglaby sprawić, że wielu będzie spać spokojnie.

P.S. może ktoś wie jakim cudem skrypt może nie być zainstalowany na wszystkich stronach skoro siedzi w stopce, która jest na każdej stronie? może mam jakiegoś buga ja w kodzie php i może ktoś się z tym też spotkał i wie co było ewentualnie źle...

P.S. 2. seo.net nie wywala, więc typuję błąd z prawami dostępu do pliku albo ograniczeniem czasowym (cokolwiek mam tu na myśli) :)

Maili, ze gdzies cos nie zainstalowane to juz nie liczę. Mnie chodzi o to, ze system wywali, ja klikne i jakiś czas spokój. To niech system sam "kliknie" i xxxx nie zawraca.

Kilka dni temu dostałem maila (jednego z wielu), że nie mam systemu na stronie i groźbę bana - tylko, że tę stronę usunąłem z systemu (i system ze strony), bo google zmniejszył site. Co było robić? Dodałem znowu. Groźba bana to nie przelewki. Szczęście, ze dla Y strona jest baaardzo wartościowa, więc kilk k punktów przybyło:)

Eksperyment Discover.pl

Bot nie wywala odrazu stony on daje jej ostrzeżenie, dopiero po trzecim ją wywala , dzieje się to wtedy jak nie może się z nią połączyć , jednak w przypadku gdy może się z nią połaczyc a stwerdzi ze nie ma na niej systemu jest wszczynana cała procedura alarmowania moderatorów , adminów , włascieli systemu co z tym fantem zrobić i wdedy podejmujemy decyzje czy banujemy domene czy pomagamy w wyprowadzcie

PS, jeżeli strona zostanie wyautoryzowana , po 15 min idze na nią drugi bot który ją ponownie sprawdza , ale czesto zdarza sie tak ze nie może jej zautoryzowac bo coś tam ......

Marketing internetowy dla firm

A to nie jest błąd? Jakaś tam zapomniana podstrona podaje sygnał, że nie ma eweblinka i już alarm na całą stronę? Wywala ja i wszystkie rozmieszczone linki diabli wzięli. Dałbyś z tym lekko na wstrzymanie, bo i tak zdecydowana większość podstron w systemie jest niezaindeksowana, więc jedna mniej nie robi różnicy.

Eksperyment Discover.pl

@Yeden - tu nie chodzi o jedną zaindeksową stronę i by ją olać - tu jest jeszcze gorzej

w dobie php wsadzić system na każdą stronę to 2 minuty roboty. dziwi mnie dlatego działanie 'bota' autoryzującego. często wchodzę na taką stronę, która została wyłaczona by zobaczyć co jest grane i wysztko jest ok. nie ma komunikatów błędu, ba, nawet linki się wyświetlają tam gdzie mają.

może chwilowa czkawka serwera, który nie odpowie np. po 2 sekundach i od razu strona jest uznawana, za niedziałająca.

może warto puścić bota 3 raz po pół godzinie. może warto się zastanowić gdzie leży błąd.

nie chcę tutaj zrzucać całej winy na system czy na serwer. nie tylko ja mam ten problem dlatego proszę @Xann byś się tylko temu przyjrzał w wolnej chwili - może da się coś z tym zrobić.

Xann - dzisiał wysłałem zgłoszenie do Was, że coś jest nie hallo z naliczaniem Back linków z Yahoo - przynajmniej w przypadku dwóch moich domen - nawet nie wiem ile czasu tracę i ile punktów - prosiłbym o przyjrzenie się tym dwóm przypadkom :)

Konto argus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności