Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Jest napisane 'w domena.pl' przyjmujemy że chodzi o całość ponieważ nie ma określonej części procentowej, liczbowej podstron.

Ale mogą być jakies podstrony na ktorych nie życzę sobie instalacji systemu, lub z przyczyn czysto technicznych nie ma mozliwości wyświetlenia linka na takiej stronie. Przykladem moze być grafika generowana on-line itp inne pliki z grafiką z rozszerzeniem .php . I w takim przypadku wejdzie tam robot e-weblink i wlepi mi żółtą kartkę?

.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Eee.. to sprawdzanie podstron to bajka :P

Dajcie spokoj - ja mam strone na ktorej 90% podstron to autogenerujaca się treśc z bazy danych. Wyglada na real dane ale jest tak skonstuowana z emnozy site. Wszedzie bedzie link ale google tego nie zje przez najblizszy miesiac :)

poki ktos ni ewprowadzi systemu stałej wymiany linków i kupowania czasowego tak jak reklam to wszytskei systemy beda sluzyly najlepiej jedynie garstce zarzadzajacych nimi (oj sa takie systemy...) i userow ktorzy wiedza jak przygotowac pod nie strony ;) ni moje pr6 i pr5 tam nie wejda ani moja site: >100k tez bo mam bez www...

A mnie zainteresowała ta animacja na glownej stronie e-weblinka

Moze dostane wskazówki jak cos takiego sie wykonuje?

i sorry za offtopic

Używaj Cuilla i Hakii

Animacja to 3dmax.

Odnośnie stron bez WWW, temat był wielokrotnie poruszany na tym forum i na forum e-weblink. Ten system tak ma na chwilę obecną i już, w przyszłości będzie możliwość "subdomen" bez www ale tylko dla domen np takich jak waw.pl itp. obecnie testy wiarygodności site trwają.

Do końca tygodnia powinna się ukazać nowa instalka, która wniesie pewne usprawnienia tzn samemu będzie można decydować o nawie class oraz o wersji kodowej.

500x62.gif

Bez sensu. Przecież fakt, że zainstaluje na www.optymalizacja.com nie znaczy, że będzie wyświetlać na 12900 podstronach - równie dobrze może sobie tylko na niektórych modułach zainstalować i będzie to powiedzmy 5000 - więc czemu ma mu liczyć 12900?

A jeśli jest serwis (www.example.com) i serwis posiada forum (www.example.com/forum), a skrypt nie jest instalowany na forum, to czemu ma mu liczyć podstrony z forum?

Uwazam ze to jest bardzo dobry argument. To daje takie samo pole do oszustw jak przy subdomenach, wiec skoro admini sprawdzaja recznie/botami czy linki znajduja sie we wszystkich podstronach/katalogach to czemu nie mieliby takiego samego zabiegu robic przy subdomenach ? Jak narazie system tylko traci na tym ze mozna dodawac strony z www. bo spora ilosc ludzi poprostu zrezygnuje z przylaczenia sie do systemu.

:P

pozycjonuj.png

Zdajemy sobie sprawę że tracimy przez to WWW ale jak już powiedziałem ten system tak ma. Odnośnie sprawdzania przez boota katalogów to faktycznie może mu coś umknąć, regulamin jasno określa zasady dodawania stron do systemu. Moderatorzy jeżeli wyłapią taką stronę to domena lub użytkownik dostaje bana co poniektórzy mogą potwierdzić.

Sprawdźcie statystyki domen oraz site w innych systemach i porównajcie tym młodym dzieckiem jak wypada na ich tle.

500x62.gif

hahahahahaha BD hahahahahahaha - ja odrazu mowie - jestem niewinny :rolleyes: przynioslem w dobrych zamiarach :rolleyes:

Pozatym co ukrywać żone masz extra :)

A wracajac do systemu E-weblink.

Na tajnynm spotkaniu tajnych ludzi bylo 5 Michalów - ja powiem tylko jedno - e-weblink jest Michała - reszta to nadinterpretacja :).

Ale wszyscy współtwórcy wypas ludzie no i tak książka dla słuchaczy radio z podpisami tez wypas.

Animacja to 3dmax.

Odnośnie stron bez WWW, temat był wielokrotnie poruszany na tym forum i na forum e-weblink. Ten system tak ma na chwilę obecną i już, w przyszłości będzie możliwość "subdomen" bez www ale tylko dla domen np takich jak waw.pl itp. obecnie testy wiarygodności site trwają.

Do końca tygodnia powinna się ukazać nowa instalka, która wniesie pewne usprawnienia tzn samemu będzie można decydować o nawie class oraz o wersji kodowej.

he he wszyscy krzyczą hura jak fajnie a wy dalej swoje ? WWW to też subdomena jak każda inna. i nic nie stoi na przeszkodzie zupełniw nic żeby system ideksował np.: smietnik.www.strona.pl. W każdym badż razie z całym szacunkiem, to że wkręciło się w system wiele osó z PiO z góry nie przesądza, że bedzie super. Oczywiście nic nie wskazuje, że bedzie zły, ale z wychwalaniem skuteczności chba warto poczekac pół roku ?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności