Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie czasem wywala brak systemów na stronach generowanych do pdf w joomla. Jednak stron nie deautoryzuje. Prośba do xanna by tak zostało, to znaczy że komunikaty na email mi nie przeszkadzają ale przeszkadzało by mi gdybym musiał kilkać ręcznie co dziennie by autoryzować strony. Nie zawsze mogę być przed kompem a niechciałbym by mi kiedyś wywaliło kilkanaście stron bo akurat będę na wczasach i ludziom tym samym przelewy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uwaga

Wywaliło wszyskie przelewy w systemie , prosimy aktywowac ponownie , przeprawszamy

PS. gdyby komuś zależało o przywrócenie bacupu przelewów z 5 rano proszę wystłac email na adres suport @ e-weblink.com

PS2. Panika ;) sorry ma byc support @e-weblink.com

Marketing internetowy dla firm

ja już maila wysłałem o przywrócenie.

swoją drogą to e-weblink dziś prawie nie działa - strasznie wolno ładuje się strona, teraz taka wtopa.

proszę o jakiś oficjalny komunikat na stronie bądz maila, bo nie lubię jak klienci na mnie wiszą, że im punkty znikają ;)

//EDIT

kurna! mail z supportu nie działa! mail powrócił

@Xann - właściciel konta sagittariuspl prosi o przywrócenie przelewów z kopii

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Uwaga

Wywaliło wszyskie przelewy w systemie , prosimy aktywowac ponownie , przeprawszamy

PS. gdyby komuś zależało o przywrócenie bacupu przelewów z 5 rano proszę wystłac email na adres suport @ e-weblink.com

Na adres support [at] e-weblink.com nalezy wyslac emaila z nazwa konta na ktorym maja zostac przywrocone przelewy z dzisiaj z 5 rano.

Pozdrawiam,

Gatzec.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

wysłałem maila o przywrócenie ale odbija się Mail Delivery Subsystem

Pisze wobec tego tu.

Konto bb.

Prosze o przywrócenie

Była literówka w adresie mailowym. Transfery przywrócone.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Jeżeli sprawa pierwsza o nadawaniu chamodow 666 na plik *.wbl jest roziwązaniem zotaniesz obficie nagrodzony

Ktoś już jakiś czas temu podawał takie rozwiazanie.

Zastosowalem wtedy i nie zadzialalo.

UP

@ul.pogodna - jaki hosting? jaka strona? podaj kilka szczegółów. jasna sprawa, że dla niektórych stron to może niedziałać, bo może problem leży gdzie indziej

nadawnie takich chmodów działa - przynajmniej u mnie - codziennie wywalalo mi kilka stron, a po zastosowaniu tego żadna nie wyleciała - ja i moi kliencie śpimy spokojnie ;)

jak ktoś chcę mogę przygotować instrukcję krok po kroku co należy zrobić w przypadku serwerów z 'direct admin'. w cpanelu to bedzie wyglądało podobnie, a na niektórych serwerach wystarczy tylko zmienić chmody przy pomocy klienta ftp

U mnie wszystko wyglada ok; transfery, punkty, projekty, wszystko bez zmian ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

nie, no ok - w programowaniu zapomnisz przecinka i wszystko leży. cieszę się, że tak szybko zostały przywrócone (przynajmniej moje) przelewy. oby mniej takich wpadek.

ciekawe tylko co tam reperowaliście :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności