Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja też się cieszę, że zostałem supermanem :angry:

@Xann - o której zaczyna się u Ciebie 'jutro'? bo nie wiem czy usnę z ciekawości co tam szykujesz. ostatnim razem dostaliśmy kalkulator punktów - małe takie bździągwo, tak naprawdę mało przydatne, ale cieszy i to bardzo.

swoją drogą wiem na co idzie kasa z kont pro - niby to nie moja brocha, ale wiem za co tak wielu płaci - za te wszystkie bajery, którymi na się zasypuje. widać, że coś się dzieje.

ręka do góry kto chce płacić za seo.net tylko, żeby widzieć, że on wogóle żyje? :D

//EDIT

a jak grubo jest ubrana? bo nie wiem czy mi starczy :D i proszę co miesiąc nową

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

zoozool nie CO tylko ZA

z przelewem na konto

zoozool

tylko nie pomylcie sie w "O"

swoją drogą wiem na co idzie kasa z kont pro - niby to nie moja brocha, ale wiem za co tak wielu płaci - za te wszystkie bajery, którymi na się zasypuje. widać, że coś się dzieje.

ooo nie ziomuś, laptop to co ? dzieci z chin napracowały się by swoimi małymi łapkami go zrobić...

a na koniec, tutaj się już zdenerwowałem,

TRÓJKĄTY o które walczyłem na # od dawien dawna, dostałem wreszcie, moje trójkąty moje kochane trójkąty,

spróbuj mi tylko po nich pojechać, a znajdę twoją rodzinę, siostrę brata, mamusię tatusia, i powiem im, ze...

no coś na pewno im powiem

RĘCEPRECZ ODTRÓJKĄTÓW

sygnaturka.png

@zoozool - jeśli mialeś na myśli, że chwalę @Xann'a, ze cala kasa idzie na system to jesteś w błedzie. jego pomysł, jego kasa, niech robi z nią co chce. ja się tylko cieszę, że odwdzięcza się on nam za nią jakimiś tam bajerami

a laptop'a z konkursu nikt Ci nie zabrania przecież zabrać do domu :angry:

swoją drogą - te kwadraciki trochę mało czytelne są - ale teraz wiadomo które strony podskoczyły, a nie tylko top5

swoją drogą - te kwadraciki trochę mało czytelne są - ale teraz wiadomo które strony podskoczyły, a nie tylko top5

czerwony spadł site

niebieski wzrósł site

są jeszcze jakieś ?

P.S

jako jedyny walczyłem o nie, nikt nie dawał im szansy powrotu, nawet tyci tyci

@zoozool - jeśli mialeś na myśli, że chwalę @Xann'a, ze cala kasa idzie na system to jesteś w błedzie. jego pomysł, jego kasa, niech robi z nią co chce. ja się tylko cieszę, że odwdzięcza się on nam za nią jakimiś tam bajerami

skąd, że znowu,

zaś, przed chwilą pytałes, się na co idzie kasa z PRO, a teraz piszesz, że masz to w trąbce :D

wiesz, ja tam z miłości do PiO, po tym co się dzieje ostatnio :D

kochajmy się! :angry:

sygnaturka.png

nie do końca tak. dwa słowa sprostowania: ile zarabia system to mi jest obojętne, wszak nie moja sprawa.

cieszy mnie tylko, że za tą kasę dostaję jakieś usprawnienia.

a z tym na co idzie kasa - miałem na mysli, że ciągle są jakieś modyfikacje, mniej lub bardziej trafione, ale wszystko, żeby nam ułatwić pracę. a równie dobrze mogłaby być oplata za to co jest, a nowości raz na pół roku - programista mniej by wziął :angry: (chyba, że siedzi na etacie i inaczej by się nudził)

My system traktujemy jako wasze narzędzie pracy , zdaje sobie z tego im więcej zadowolonych użytkowników tym lepiej dla obu stron , dlatego system w miare możliwości będzie się rozwijał sukcesywnie o nowe narzędzia ,

ps. dla zoozoola dorobmy opcje blog, czat i my galery

Marketing internetowy dla firm

to ja proponuję taki portal społecznościowy - pogłosujemy sobie na nasze 'wartościowe strony' - moze wybierzemy miss i mistera :D

tylko, żeby można było otwierać klany posiadaczy wiki, dmozów i tekstow piosenek

łoł, nakręcilem sie, będzie się działo, oj będzie :angry:

Witam

Jesli chodzi o systemy linkowania to jest to dla mnie nowośc. Ale po przeczytaniu masy postów doszedłem do wniosku ze jednak sprobuje. Odpalilem skrypt na stronie. Mam kilka pytan:

Strona istnieje dopiero 4 miesiace.

1. Mam 0 punktow na jakiej zasadzie beda przyznawane punkty?

2. Jaki jest sredni przyrost linkow i jak sie ma to do punktow (im wiecej punktow przeznacze na link to jest on czesciej wyswietlany?)

3. Jesli wykupie abonanment to ile punktow zostanie mi przyznane?

4. Czy 50 000 punktow to duzo?

Wiem ze pytania dla niektorych sa tutaj absurdalne ale potrzebuje troche wyjasnien

Z gory dziekuje.

aktualności motoryzacyjne - portal o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat

Forum VW - forum o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności