Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

1. Mam 0 punktow na jakiej zasadzie beda przyznawane punkty?

site strony np www.wp.pl (musi być www)

2. Jaki jest sredni przyrost linkow i jak sie ma to do punktow (im wiecej punktow przeznacze na link to jest on czesciej wyswietlany?)

podajże 3 punkty muszą być by link wyświetlił się 1x na 24h

3. Jesli wykupie abonanment to ile punktow zostanie mi przyznane?

0 :)

4. Czy 50 000 punktow to duzo?

tak, lecz to zależy od słowa kluczowego jakie męczysz :)

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmmm ale wlasnie pod system zmienilem adres w webmaster tools na www.mojadomena.pl. Wszystkie backlinki prowadza jednak do mojadomena.pl. Czy google sobie z tym poradzi? czy cala moja praca poszla na marne?

mojadomena.pl mialem dosc duzy site

natomiast www.mojadmena.pl nie ma go wcale

aktualności motoryzacyjne - portal o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat

Forum VW - forum o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat

Z moich obserwacji wynika, ze wartosc BL sprawdzana jest "to Only this URL", a nie "to Entire Site". Czy zatem do obliczania BL brane sa linki tylko te prowadzace do strony glownej serwisu?

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

W spominałem o tym w innym topiku ale że temat tyczy się eweblinka to go tu ponawiam.

Czy jest możliwość kodowania pliku z linkami przesyłanego na nasze serwery ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Chodzi o to by jak ktoś wejdzie do pliku .wbl nie mógł zobaczyć stron jakie linkujemy

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności