Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To coś pływające na dole strony z rankingiem pozycji to ten nowy dodatek??

Lepiej jak by to było na górze :) Ledwo to zauważyłem.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

według mnie zbedny gadżet ... zwłaszcza dla kont z dużą ilością zmian.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z dodatkiem jest opóźnienie bo nie działa pod IE6 szukam rozwiązania

Rozwiązaniem może być banner pobierz firefoxa :soczek:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Xann chciałbym coś zaproponować ;)

Mianowicie - czy przy dodaniu anchora możecie sprawdzać czy są już na niego wyniki i jeśli nie ma, lub jest bardzo mało to wtedy nie dopuszczać go - sprawa do wdrożenia łatwa, a dzięki temu będzie mniej poszukiwaczy zaplecza :D

giker, a co jeżeli ktoś chce pozycjonować się SWL`em na nazwę swojej firmy na przykład ? Firma 'Pozycjonerro' i już 0 wyników w goglarce... ;)

A zresztą co to da ? Żeby znaleźć strony na których jest jakiś system, wystarczy przywalić na (dowolne) hasło dużą ilość punktów i potem tylko przejrzeć w np. yahoo linki do witryny...

logo-stat4seo-blue-small.png

... i cache tak z 5 minut dla wyświetlanych linków ;) bo teraz wystarczy f5 żeby stwierdzić czy to jest system rotacyjny, nie wspominając o skryptach.

E: Pomysł z anchorem fajny ale tak jak pisze mela wystarczy linkować samym weblinkiem żeby namierzyć zaplecze. Nawet nie trzeba sprawdzać linków w yahoo ....

nihil fit sine causa

130 DC? ja mam na liscie 56 bo sa szybkiej - dlatego tak wolno sie dodaje strony ;)

Akurat jeśli chodzi o dodawanie domeny, to najdłużej się czeka na Y. Pan G daje wyniki od ręki.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

sprawa do wdrożenia łatwa, a dzięki temu będzie mniej poszukiwaczy zaplecza ;)

a ostatnio niestety takich mend, którym wyraźnie się w życiu nudzi i najwidoczniej nie mają kolegów, z którymi można iść np. pograć w piłkę czy na piwo jest najwyraźniej coraz więcej!

P.S. Sorry za OT, ale ciężko było się powstrzymać ;)

Graf nie powinnien zmiani na małe litery

Ehh, cokolwiek ta wypowiedź oznaczała, zastosowałem dla anchorów strtoupper i stronę system po kilku dniach odrzucił. Na dodatek po ponownym dodaniu dostała mniej punktów niż wcześniej (17tys, a było z 50tys). Page Rank 0 zamiast 3 - ale tu albo mam jakiś update, albo mi G wyzerował.

Więc pytanie, czy za PR są w nowym algorytmie większe bonusy?

PS. I jeszcze sprawa jedna: Czy nie możecie okazać trochę więcej profesjonalizmu i w momencie, kiedy system kuleje i omylnie wywala domenę za rzekomy brak skryptu instalacyjnego - nie były wyświetlane linki błędów prowadzące do eweba? Tym bardziej, że zdarza się to nie pierwszy raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności