Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

łee ja tu już myślałem ze to jakiś super hiper dodatek a to tylko taki paseczek ;) Jak dla mnie również zbędny gadżet :)

Dokładnie, powinna być możliwość jego wyłączenia.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko spotkanie osobiste z Xannem i uścisk ręki - później szybka rundka na wariografie i już mamy pewność :(

Xann miał już rundkę.

Wyszło, że czarne jest czarne a białe jest białe, a to co mówią w TV to ściema propagandowa konkurencji :)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ja się nawet nie brałem za niego - szkoda czasu na skrypty tak ogólnie dostępne i nastawione tylko i wyłącznie na site i swle. Jakby takie coś wyszło po cichu i tylko dla 'zaufanych' to pewnie utrzymało by się znacznie dłużej.

Mi poleciał dwa dni temu. A tak pięknie się indeksował. Nie śledziłem wszystkich tematów i mam za swoje. W moim przypadku - lenistwo i naiwność.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

U mnie poleciało 5 :) Ale szczerze mówiąc wcale dobrze się nie indeksowało no i za bardzo tym się nie przejmuje w końcu domeny za darmo więc bez strat finansowych :D

Stndardowa skórka i zapewne top1 pod kilkoma frazami zrobiło swoje :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Z nimi jest jak z każdymi innymi skryptami , jeżeli jest postawisz wciśniesz ad$ to na bank długo nie postoją takie juz są czasy ale jeżeli ciut się pogrzebie , zmini stopkę doda treść wielkości 2xA4 na stronę główną no to już całkiem całkiem.

Wiecie przemierz ze przyszły czasy gdy ktoś kto nie ma zazdrości temu co ma , wiec trzeba się bunkrować i udawać ze sie nie ma.

Nowy projekt rozchodzi się tylko i wyłącznie w grupie wtajemniczonych.

Marketing internetowy dla firm

niestety XANN masz racje

niestety nadeszły czasy ze jak cos stworzysz to sie tym nie dziel, bo jak podzielisz ktos doda to na spam liste

niestety wielu nie umiejac nic tworzac samemu woli zglaszac innych na spam liste - a nuz sie uda i ja sie wybije

szkoda ze webcitesy 2 zaczynaja tez leciec - jescze ich nie stwialem - chcialem zobaczyc jak dlugo beda staly ale jednak ktos dodaje je z automatu, jak tak dalej pojdzie nie niedlugo wszyscy zamiast tworzyc strony bedziemy szukac u innych smieci lub czegos co moze byc neizgodne z wytycznymi, a mozna to znalezc na kazdej stronie i zglaszac do spam raportu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Webcities to przecież tylko szkielet na bazie którego można zrobić fajny serwis.

Skrypt jest w miarę prosty w rozbudowie, wystarczy trochę pokombinować.

Mam pytanie do xanna, testuje sobie weblinka, dzieki nowemu ewebowi mam prawie 3k.

Usunałem jedną domenę bo site nie było aktualizowane od 11.07 pozniej dodałem ale z błędem, z przecinkiem zamiast kropki. System odpowiedział brakiem połączenia i brakiem domeny na liście.

Niestety też nie można dodać jej bo już jest dodana, tak więc mam jedną subdomenę regionalną mniej.

Czyżbym znalazł buga? Chodzi o podkarpackie.

Kolejna dziwna rzecz to links out. na niektorych subdomenach mam 18 a na niektorych 0

Ktora dana jest poprawna ?

W systemie mam podpięte tylko jedne ewebcities.

Dzieki xann za odpowiedzi, w pw wysyłam login i adres.

Chciałem pogadać jak zwykle na priva na ircu ale nie moge bo ktoś zły mnie zabanował.

PREMIERA, ZAJRZYJ KONIECZNIE*

Coś zupełnie innego:

Ręceprecz Odtybetu

*klikajac w mego refa nic nie tracisz, a ja mam 10%, dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności