Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xann zrób coś z tymi przelewami by jak wywali przelew to jego wznowienie nie przypisywało ilości dni od początku ale aby przelew trwał do dnia jak przed wywaleniem. W tym miesiącu miałem coś takiego 2 razy mimo że punkty były na koncie i za każdym razem czas przelewu mi się wydłużał o 31 dni od wywalenia przelewu. Nie chce za każdym razem klientom tłumaczyć że z jakiegoś tam powodu przelew poleciał i ma teraz go dłużej ale abonament trwa do tego dnia czy tego. Nie chcę by im przez myśl coś przeszło że to ja coś kombinuje,a nie każdy z nich musi pamiętać do kiedy ma wykupiony przelew punktów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

xann zrób coś z tymi przelewami by jak wywali przelew to jego wznowienie nie przypisywało ilości dni od początku ale aby przelew trwał do dnia jak przed wywaleniem. W tym miesiącu miałem coś takiego 2 razy mimo że punkty były na koncie i za każdym razem czas przelewu mi się wydłużał o 31 dni od wywalenia przelewu. Nie chce za każdym razem klientom tłumaczyć że z jakiegoś tam powodu przelew poleciał i ma teraz go dłużej ale abonament trwa do tego dnia czy tego. Nie chcę by im przez myśl coś przeszło że to ja coś kombinuje,a nie każdy z nich musi pamiętać do kiedy ma wykupiony przelew punktów.

o tak, to jest problemowo - podzielam pogląd. czasami poleci i trzeba go calkiem skasować żeby poprawić tą wartość.

ja jeszcze jedno bym chętnie zobaczył - że po wywaleni przelewu, zeby probował go po 5-15 minutach przywrócić - często jakiś serwis się zdeaktywuje (tzn. kilka) i dlatego znika przelew, ale np. ja mam skrypt automatycznie aktywujący strony, bo nie mogę sobie pozwolić, żeby kilka godzin były nieaktywne skoro wystarczy tylko kliknąć przycisk i jest ok.

swoją drogą - musze sobie poustawiać 666 na skrypt weblinka :) to problemów będzie mniej

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

.... Czekam, może nie doszło. Moze na PW dać?

hmmm dzwne nie widzie , daj na PW przez PIO

xann zrób coś z tymi przelewami by jak wywali przelew to jego wznowienie nie przypisywało ilości dni od początku ale aby przelew trwał do dnia jak przed wywaleniem. W tym miesiącu miałem coś takiego 2 razy mimo że punkty były na koncie i za każdym razem czas przelewu mi się wydłużał o 31 dni od wywalenia przelewu.

Faktycznie jakoś nam ten bug umkną wciągneliśmy go na listę do naprawy.

Marketing internetowy dla firm

spoko spoko B)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dokładnie. Skrzynka pełna. Może coś zrobi z tym ekipa admini? Proponowałbym 2x większe limity bo czasami jest trudno z kimś się skontaktować.

Xann: pw wysłałem, ale na innym forum. Dokładniej na forum weblinka.

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności