Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taka ciekawostka

Wpadło do systemu PR7 , oczom nie wierząc bo to raczej ewenement w skali SEO ( PR7 w SWL ) polecieliśmy sprawdzać wszystko co możliwe żeby się przekonać o prawdziwość tej PR7 okazało się że nie dość ze jest ono prawdziwe to jeszcze obok niego na koncie jest całe hotelarskie zaplecze największe jakie do tej pory widziałem. A samo zaplecze nie jest śmienikime tylko normalnymi prawdziwymi stronami z US

Mam nadzieje ze jak skończymy anglojęzyczną wersje systemu to znacznie więcej takich rodzynków wpadnie. :D

Marketing internetowy dla firm

lepiej nie podawaj. Osobiście uważam że w dobie donosicieli nie podawanie publicznie adresów ip stron z swl wyjdzie tylko na dobre nam wszystkim

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

i zdejmij PR7 ze statystyk :) po co ma drażnic :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam nadzieje ze jak skończymy anglojęzyczną wersje systemu to znacznie więcej takich rodzynków wpadnie.

Xann ciebie trzeba bylo tak dlugo namawiac

pr 6 pr 7 wpadnie znacznie wiecej

adresow wiadomo nie warto ujawniac

Nie wiem czy juz nad tym pracujecie ale w anglojezycznym serwisie popracujcie nad konkretnym jezykowym linkowaniem i nie wiem jak moznaby to rozwiazac (jakies katalogi tylko w danej wersji jezykowej, przy wyborze linku wybor opcji "linkuj tylko na stronach o danym jezyku", przy dodawaniu stron tez moznaby dodac jakas opcje "strona w jezyku.....")

Na razie support starczy polski i angielski

I jak widze po LV bedzie mozna naprawde zrobic dobry system, popatrzcie jakie tam sa oplaty i co to daje (ja testowalem konto platne advanced i nie jestem zadowolony, bardzo kiepsko przydziela linki i wyszukuje strony z przydzielonymi linkami)

Takze powodzenia i czekamy na pierwsze testy.

Używaj Cuilla i Hakii

Własnie "przypadkiem" znalazłem to zaplecze i wiem co to za strona ;)

takie mam wrażenie że to o to chodzi ... a szaaa...

btw: nie wygrałem w totka - dalej dłubie w seo :excl:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zaden system nie da sie zabezpieczyc to raz , druga sprawa google nie banuje stron za to ze wymieniasz sie z kims linkami

można mieć legalnie SWL zainstalowany

skąd sie bierze tyle banów szczegolnie w tym roku i szczegolnie w Polsce ? przeciez to ze jest wiele duplicatów dmozów i innych smieci tez nie powinno byc powodem do banowania z miejsca, przeciez google tego nei zabrania nawet w swoim SEO Guide.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności