Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Audycja 6 czerwca godzina 20.00 - temat audycji SEM - boksy reklamowe - a także bonusy o łącznej wartości 5 K od Boksy Onet a także Systemy wymiany linków w PL - kilka słów o E-weblink.com - możliwość rozmowy SKYPE na temat systemów

Cyz ta audycja jest gdzies do sciagniecia?

UP

Jeszcze nie, szooku pewnie odpoczywa :)

Pozdrawiam

Michał

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

AqqryMichał odpoczywam to fakt - na ostatnie 3 noce spalem tylko ta z soboty na niedziele - 5 godzin.

Ale jak już odpoczne :) to się zrobi podcastora.

I nie :) podpisujcie się Michały teraz wszyscy jako Michał po tym jak napisałem że właścicielem jest Michał :).

Co do skuteczności - to kwestia rozwojowa - ważne że za systemem stoją odpowiedni ludzie, programiści, sprzęt i zaplecze które wspiera skuteczność systemu. Z takimi zasobami ciężko będzie konkurować innemu systemowi wymiany.

Pozdrawiam

Mariusz

Oczywiście nic nie wskazuje, że bedzie zły, ale z wychwalaniem skuteczności chba warto poczekac pół roku ?.

Moc systemu to jego użytkownicy oraz ich domeny, system wystartował z 800 domenami i 3 mil site, na dzień dzisiejszy widać że przybywa użytkowników, wiec wystarczy tylko o system dbać a będzie dobrze :)

M jak Xann

Marketing internetowy dla firm

albo wstawiłem :).

E nie kreuje siebie na bugo testera od tego jest Bełcik :blink: a Bełcika testuje SEO jak wpada do mnie.

Wiesz każdy system miał kiedyś 2000 domen :) tak jak każdy z nas miał 2 lata i kiedyś zaczynał.

Dla mnie jednak ważne jest jak się zaczyna i jak się podchodzi do tematu. Widziałem poprostu zasoby i jestem przekonany że mało który system takowymi dysponuje jak i ludzkimi tak i sprzętowymi.

co do 2 K domen sa to domeny userów bowiem system pewnikiem jak znam zycie dodaje własne domeny które nie są wykazywane jako tzw zaplecze systemowe dzieki czemu uzytkownicy maja linki nie tylko na domenach innych uzytkowników :) ale takze na zapleczu systemu.

Rozpusta coś w tym jest z tymi 2 latkami :).

A nie wiem ile - mysle ze pewno tak jak napisałeś - choć to zawsze coś i mysle ze to także rozwojowa ilość.

Jeżeli linkor nadal bedzie miał takie błedy to takze spowoduje znaczny przyrost domen na korzyść e-weblinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności