Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt faktem site zaczyna rosnąc , mnie ciekawi jedna rzecz jak wytłumaczyć racjonalnie o ile w ogóle można ze statystyka Y idzie prawie równo z G ????

Prawie równo? Xann, błagam nie wmawiaj, że białe jest czarne, a czarne białe. Tu https://www.e-weblink.com/statistic.php nie widzę, żeby było prawie równo. Wyraźnie widać, że w ostatnich dniach zwiększa się stosunek site Y do site G, który był na początku nowego algorytmu mniej więcej stały.

Dane z 14.08.2008: 62,9/50,5=1,25

Dane z dziś: 85,9/54,5=1,58

Z tego co widzę to tak wielkiej przewagi site Y nad site G jeszcze nie było na tym wykresie. No, ale oczywiście nie wykluczam, że za 2 dni wszystko wróci do poprzedniego stanu. Jednakże bazując na obecnie dostępnych informacjach wyraźnie widać, że site Y bardziej rośnie niż site G.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Y! kupiło G ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chodzi mi to ze jak popatrzysz na statysyke z całego miesiaca odnośnie G i Y to idą w łeb w łeb to jest dziwne

To się zgadza, ale praktycznie od początku nowego algo jest mniej więcej równo i jakoś mnie to nie dziwiło. Natomiast dla mnie zaskakujące jest, że w ostatnich dniach site Y zaczyna mieć znaczną przewagę nad site G.

zobacz idze site równo rosnąc też zaczynają równo , osobiście myślałem ze będą to nie zależne źródła od siebie a dziwne jest ze jak rośnie tu to rośnie i tam, to jest dla mnie dziwne dlaczego wcześniej w yahoo nie rosło jak w G spadało ?

Marketing internetowy dla firm

zobacz idze site równo rosnąc też zaczynają równo , osobiście myślałem ze będą to nie zależne źródła od siebie a dziwne jest ze jak rośnie tu to rośnie i tam, to jest dla mnie dziwne dlaczego wcześniej w yahoo nie rosło jak w G spadało ?

Nie no fakt, dziwne to było, że one przedtem szły równo, skoro są to rożne szukajki ;) tylko pytanie dlaczego teraz się rozjeżdżają, a wcześniej szły równo... Może Y ma jakąś zmianę algorytmu, albo zaczyna lepiej indeksować pl, może chcą wejść na polski rynek, albo może dopiero teraz widać efekty odblokowania Y na stronach... Może coś całkiem innego, któż to wie, wróżenie z fusów...

jak popatrze na swoje kat'y to SITE w Y! skoczył mi z kilku tysi na kilkadziesiąt tysi (nawet nie kilkanascie) - więc to jest róznica spora.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wg mnie to efekt odblokowania botow yahoo dla stron i dlatego site yahoo tak rosnie

ja sam zdjalem blokady yahoo po zmianie algorytmu i w sumie od kilkunastu dni widze ze to site zaczyna dopiero roznac, tak jakby yahoo czekalo czy blokada botow nie zostanie na nowo nalozona

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

wg mnie to efekt odblokowania botow yahoo dla stron i dlatego site yahoo tak rosnie

ja sam zdjalem blokady yahoo po zmianie algorytmu i w sumie od kilkunastu dni widze ze to site zaczyna dopiero roznac, tak jakby yahoo czekalo czy blokada botow nie zostanie na nowo nalozona

Hmm nie blokowałem nigdy Y i mam podobną sytuację więc raczej nie to..

jedno i drugie - mam jeden serwis oparty na subdomenach

Przed wielkim buum z site mialem na nim zaindeksowane wszystkie subdomeny i site na poziomie okolo 150 k

po zamieszaniach site spadl do poziomu 35 k i wyindeksowalo polowe subdomen

teraz delikatnie podlinkowalem wszystko i site wskoczyl w kilka dni do 80 k i lapnelo ponownie wszystkie subdomeny

lagata.pl tez z site idzie ostro do przodu - wiec chyba wszedzie i wszystkim site idzie ostro do gory

zoozol - Twój wykres niewiele mówi - być może teraz weblink trafił na inne niezaktualizowane jeszcze DC

jakbyś podał mi na PW adres domeny to bym Ci sprawdził w 56 DC ile masz site i byśmy wiedzieli czy naprawdę taki skok jest choć na kilku DC czy to jakiś błąd

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności