Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale o którym skrypcie mówisz bo jeżeli o tym najnowszym Shopek to linka wstawia sie bardzo prosto zaznaczasz tekst myszką i klikasz ikonkę ogniw łańcucha

Jak co niektórzy zauważyli mogą byc okresowe problemy w sprawdzaniu pozycji u Pana G właśnie nad tym pracujemy

tymczasem zapraszamy do zapoznania się z naszym nowym darmowym skryptem https://www.forum.e-weblink.com//projekt-st...a-kazdego'/

Marketing internetowy dla firm

[...]

jedna moja domena (śmietnik) jakis czas temu postawiony, zaindeksowała się na 27k, później przez kilka dni site=0 - myśle ban. Przestałem sprawdzać.

Patrze dzisiaj (po około dwóch tygodniach) site 27k znowu.

[...]

jesli sprawdzales w eweblinku, to normalne, od czasu do czasu ja rowniez mam taki dreszczyk emocji, czasem jakiejs stronie spada site do 0, na szczescie tylko w systemie, wyglada na blad komunikacji z serwerem googla :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

google ma jedną zasadę wywala strony robione pod wyszukiwarki, jeżeli będziecie robic strony pod internautów to będą się trzymac jak opisy gg a jak ktoś stawia z automatu jak leci na ilośc to nie ma prawa. Ja tez dostałem parę ładnych banów zanim nauczyłem sie robic strony dla internautów a nie dla site i tak jest z eWC czy shopkiem

ps. eWC są średnnio na 5k-30k site

Marketing internetowy dla firm

Może i e-weblink jest skuteczne lecz tam jest tylko komercja

Za wszystko by chcieli kasę (ponad 30 zł miesięcznie) dosyć, że część linków jest ich to jeszcze kasa kasa kasa.

takie rzeczy jak monitoring fraz no to ok nie będzie płatny ale np. transfer punktów czy liczenie punktów przed dodaniem strony to powinny być za free. Jeszcze za mało zarabiacie.

ciekawym elementem konta pro jest możliwość

W raportach PDF można wklejac własne logo w zakładce "KONTO"

:) to jest bardzo przydatne ;)

Pan lukasssssn idzie do sądu :lol:

System reklamy kontekstowej utrzymuje się z kont pro :D i nie zarabia na użytkownikach

Nie udowodnisz swojej racji to idziesz do więzienia. A nie udowodnisz, bo to nie do sprawdzenia, czyli trzeba wierzyć na słowo.

edit: Przynajmniej wiadomo do kogo system należy :)

edit2: Coś mi się wydaje że twoja odwaga wywodzi się z anonimowości ;):lol2:

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

System reklamy kontekstowej utrzymuje się z kont pro :D i nie zarabia na użytkownikach

Przepraszam bardzo a konta pro to co to jest jak nie zarobek? :)

Ale skoro piszesz, że e-weblink nie przysługuje e-weblink to oficjalnie przyznaje się do błędu.

Znam właściciela jednego systemu linków i wiem co tam się dzieje :lol:

edit2: Coś mi się wydaje że twoja odwaga wywodzi się z anonimowości ;):lol2:

W internecie wbrew pozorom nie jest się anonimowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności