Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
neon103 proszę wyluzuj bo jak na razie jest odwrotnie.

Sam przecież piszesz, że dopiero tworzysz dział anglojęzyczny wiec co masz na myśli pisząc "odwrotnie"?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

neon103, Xann mówił o anglojęzycznej wersji jak gotlinka jeszcze w planach nie było.

W praktyce okazało się inaczej, a ja tylko napisałem, że lepiej od razu pójsc krok dalej i od początku jako oddzielny zrobić, a nie pózniej i wszystko w tym temacie.

neon103 luknij na to https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=433959 nie mówię już że takie rozmowy były długo wcześniej robione.

I powiedz mi na czym polega nowa ciekawa strategia pozycjonowania czy możesz to uzasadnić czy tylko tak sobie napisałeś bo ładnie wygląda ?

Marketing internetowy dla firm

Dałem tylko radę żeby pójść krok dalej ale widzę, że rozmowa z Tobą ma taki sam sens jak odpowiedź kob22.

Więc tak jak napisałeś Xann, już nie długo to będą inne klasy...

neon103
czy ty kompletnie wiesz o czym piszesz ?

czy jesteś tego świadomy,

wersję anglojęzyczna, wymyślili (ponagli do pracy) userzy !

Dzięki nim e-web tworzy system ang, gotlink to system bez wizji na przyszłość ile to ma userów co? , po drugie system ten ma nie przejrzyste zasady, Obiecuję Ci w tym miejscu nigdy nie dodam chodź jednej strony do tego SWL (o ile można to tak nazwać, ktoś Ci płaci go reklamować czy co?,

Ale to nie jest miejsce do kłótni, zapewne wypowiedzi zostaną wydzielone, i dobrze po co ma zaśmiecać i tak już sporego tematu o e-webie

sygnaturka.png

gotlink to system bez wizji na przyszłość ile to ma userów co? , po drugie system ten ma nie przejrzyste zasady, Obiecuję Ci w tym miejscu nigdy nie dodam chodź jednej strony do tego SWL (o ile można to tak nazwać, ktoś Ci płaci go reklamować czy co?,

sorry że się wtrącę w tą dyskusję na poziomie,

raz. jeśli nie sprawdzałeś jakiegoś systemu to się nie wypowiadaj

dwa. żaden system nie zaczynał od 20 tysięcy domen, tylko z czasem wszystko przyszło. Ponad 6 tys domen i 12 milionów podstron nie jest najgorzej.

trzy. a Tobie nikt nie płaci i reklamujesz jakiś tam system, ja bym wolał kasę niż robić coś za darmo

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

raz. jeśli nie sprawdzałeś jakiegoś systemu to się nie wypowiadaj

udowodnij, mi że nie sprawdzałem

trzy. a Tobie nikt nie płaci i reklamujesz jakiś tam system, ja bym wolał kasę niż robić coś za darmo

i gdzie tutaj przejrzyste zasady ?

Drogi Irku, dla mnie te posty powinny wylądować w koszu :D zostawiam to tobie

sygnaturka.png

Jak tak dalej pójdzie to żeby mieć jedno pobranie za kilka punktów to będę musiał czekać rok bo zafundowaliście kolejne rozdawnictwo więc osłabienie systemu już za rogiem - ale tonący brzytwy się chwyta!

Nie ma takiej siły żeby w e-Weblinku pojawiły się puste PKT nie pobieramy pkt ze stron userów i nie będziemy pobierać (wiem ze nigdy nie mów nigdy ale w tym przypadku jestem pewny)

PP e-Weblinka faktycznie będzie pobierał PP od site userów podobnie jak w większości innych systemów ale to będą propunkty będzie można zamienić obecnie na konto PRO a w przyszłości ..... ale o tym cisza :D

Tak wiec widzisz nie grozi nam żadne pompowanie pustych punktów moc zostanie nadal utrzymana , pamiętacie ile było wrzawy przy zmianie algo ? niby sztuczne nabijanie site w Y (ciekawe co za głupek na to wpadł ) hasła typu Xann utopi własny system a dziś ? Sielanka ;)

OK z kolejnych niespodzianek to niebawem jak już niektórzy wiedzą pojawią się statystyki dla pozycjonerów

ps.reklamaseom jaki jest Twój prawdziwy nick może Car ?

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności