Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Xann czy moglibyscie zrobic taka opcje ze gdy zabraknie punkow mozliwe bylo zerowanie najpierw projektu podstawowego a dopiero pozniej innych? Na podstawowym mozna by bylo trzymac okreslony zapas punkow na wypadek gdyby ich zabralko. Bo w tej chwili to musze pamietac ile pkt przeznaczylem na dany projekt i co drugi dzien ustawiac bo byly jakies wahniecia. Nie wiem jak innym ale mi opcja ta bardzo ulatwilaby zycie.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

'Pakinter' jeżeli wywali ci jakiś projekt otrzymujesz o tym informacje drogą email a w niej jest napisane ile wywaliło ci PKT , w ikoncie OPCJE ustawiasz sobie czy to ma wywalać największy projekt czy najmniejszy.

Nie mniej przyjrzymy się twojej propozycji

Marketing internetowy dla firm

'Pakinter' jeżeli wywali ci jakiś projekt otrzymujesz o tym informacje drogą email a w niej jest napisane ile wywaliło ci PKT , w ikoncie OPCJE ustawiasz sobie czy to ma wywalać największy projekt czy najmniejszy.

Nie mniej przyjrzymy się twojej propozycji

Faktycznie jest tam napisane ile wywalilo punkow, jakos nie zwrocilem na to uwagi. Niemniej jednak jest to uciazliwe co kilka dni ponownie ustalac przydzial punkow dla projektow. Do podstawowego dalbym iles punkow i jakies malo istotne dla mnie frazy i bylby spokoj.

Tak wiec widzisz nie grozi nam żadne pompowanie pustych punktów moc zostanie nadal utrzymana , pamiętacie ile było wrzawy przy zmianie algo ? niby sztuczne nabijanie site w Y (ciekawe co za głupek na to wpadł ) hasła typu Xann utopi własny system a dziś ? Sielanka :blush:

Zobacz na ceny. Już są oferty po mniej niż 400 zł za 100k. Ten ostatni wzrost stosunku site Y do site G musi mieć odbicie w przyroście całkowitej liczby punktów w systemie, a co za tym idzie będzie spadek cen.

ps.reklamaseom jaki jest Twój prawdziwy nick może Car ?

Xann Ci co chcą wiedzieć dobrze wiedzą, że Car to byłeś Ty. Rozumiem, że napisałeś to specjalnie, żebym tu też się odezwał na ten temat. Do użytkowników, którzy nie wierzą w PR Xanna: przeczytajcie wszystkie posty Cara, styl wypowiedzi Xanna jest nie do podrobienia.

zjadacz ty zawsze roztaczałeś w swoich postach czarne chmury nad e-weblinkiem odkąd pamiętam , klęski żywiołowe , upadki, denominacje totalną zagładę przy ostatnim zmianie algo no ale widać prorok z Ciebie żaden :blush: Jak mam być dla Ciebie Carem to OK :D niech ci będzie będę dla Ciebie Carem :)

Uwaga.

Odpalamy dziś PP dla systemu e-welbink, szczegóły niebawem

https://www.e-weblink.com/?ref=4b3620af334871c2078a06a491f56122

Nie uważasz, że link referencyjny jest nieco długi? Chociażby zmień odpychającą nazwę "ref" na "sid", co by miało sugerować, że to nie link ref., tylko numer sesji.

...

zjadacz i Xann. w sumie nic strasznego albo nowego w zmianie cen punktów nie ma.

zawsze zmienia sie popyt i sprzedaz. Nie ma co robic z tego wielkie halo.

System jest skuteczny, działa, punkty sa mocne, teraz sa tansze, były drozsze, nie ma co tu robic afere.

Pamiętam krzyki w lipcu - kupie punkty za kazda cene, pamiętam w czercu 15 ogloszen "kupie" i 1 - sprzedam.

@Pawka: Ja nie mam nic to jako takiego działania systemu, bo jak by nie działał, to bym nie używał. Chodzi mi tylko o politykę Xanna, robienie użyszkodnikom wody z mózgu i wmawianie wszystkim ze e-web to jedyny dobry system, że inne SWL-e to nic nie warte g***. Tylko tyle. Zaraz lodówkę otworzę i mi Xann wyskoczy z tym, że e-web najlepszy :)

zjadacz każdy użytkownik sam się przekonuje na własnej skórze i wie najlepiej który jest lepszy, i żadna polityka Xanna go do tego nie przekona , system e-Weblink używasz bo lubisz Xanna ?

Nie miej też innych użytkowników systemu za niemyślących debili ze tylko Ty odkryłeś prawdę a pozostali idą za Xannem jak na ścięcie. Czy to naprawdę trzeba się wykazać mega inteligencją żeby odkryć jaki system jest ile wart ? Bardzo nisko cenisz innych pozycjonerów oj bardzo.

Ja w ogóle nie wiem po co to halo. Przecież pp będzie tylko za polecanie konto pro czyli np. polecisz 10 osób, które zakupią konta pro to możesz sobie opłacić swoje. Gdzie tutaj jest "dymanie" usera i robienie mu wody z mózgu to ja nie wiem. Nie będzie pkt (normalnych) z pp za podłączone serwisy przez poleconego.

(L)

niby sztuczne nabijanie site w Y (ciekawe co za głupek na to wpadł )
Jako jeden z głupków byłem przeciwnikiem takiego rozwiązania. Chodziło przede wszystkim o nabijanie BL co już przetestowałem (działa) i zdaje się wspominałem Ci o tym. Radzę nie nazywać czegokolwiek sielanką dopóki nie ma twardych dowodów na to :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Obecnie mamy awarie bo coś przedobrzyliśmy w algo i wyautoryzowuje strony, szukamy przyczyny don't panic

a ja sie pol nocy mecze aby strony przywrocic gdyz nie chca i probuje roznych sposobow ale mam nadzieje ze zaraz zrobicie, :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności