Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
zjadacz każdy użytkownik sam się przekonuje na własnej skórze i wie najlepiej który jest lepszy, i żadna polityka Xanna go do tego nie przekona , system e-Weblink używasz bo lubisz Xanna ?

Nie miej też innych użytkowników systemu za niemyślących debili ze tylko Ty odkryłeś prawdę a pozostali idą za Xannem jak na ścięcie. Czy to naprawdę trzeba się wykazać mega inteligencją żeby odkryć jaki system jest ile wart ? Bardzo nisko cenisz innych pozycjonerów oj bardzo.

Weblink jest tak mocny (ma tyle domen) tylko dlatego, że miał do początku ogromne poparcie na tym forum i pełno piewców w postaci użytkowników forum z dużym autorytetem. Ty wmawiasz, że przyczyną tego, że użytkownicy chwalą system jest to, że jest dobry. A jest odwrotnie. Jest tak mocny, bo różni użytkownicy forum robili mu od samego początku PR. Gdyby nie to skończył byś jak carramba. Generalnie bardzo dobra strategia marketingowa. Takie jest moje zdanie i fakty. Tyle i koniec tego OT.

Zjadacz czyli wystarczy mieć poparcie guru forum żeby system był najlepszy nie ważne czy ma dziury czy działa czy możesz wiąśc tel i zadzwonić do suportu ale ważne ze wszyscy mówią że jest the best

Idąc tym tokiem myślenia powiem tak: jedzmy gó**o miliony much nie mogą się mylić

ps. Twoje stwierdzenia się wzajemnie wykluczają

Chodzi mi tylko o politykę Xanna, robienie użyszkodnikom wody z mózgu

oraz

Generalnie bardzo dobra strategia marketingowa.

Marketing internetowy dla firm

Zjadacz czyli wystarczy mieć poparcie guru forum żeby system był najlepszy nie ważne czy ma dziury czy działa czy możesz wiąśc wziąć tel i zadzwonić do suportu ale ważne ze wszyscy mówią że jest the best

Ok, dziury usuwacie (ale konkurencja dziury też usuwa), system działa (ale inne systemy też działają), więc jedyne co weblink ma lepsze to marketing :)

Idąc tym tokiem myślenia powiem tak: jedzmy gó**o miliony much nie mogą się mylić

Wmówić to to właśnie rola marketingowców ;) Poza tym nie mówię, że weblik to gó**o :)

Chodzi mi tylko o politykę Xanna, robienie użyszkodnikom wody z mózgu

oraz

Generalnie bardzo dobra strategia marketingowa.

Robienie użyszkodnikom wody z mózgu to właśnie jest dobry marketing :)

I koniec tego tematu, jak chcesz to możemy jeszcze o tym na PW dyskutować, nie chcę już tu więcej zaśmiecać i robić off topa.

Program partnerski w wersji beta został uruchomiony. Znajduje się w osobnej zakładce menu po zalogowaniu. Na razie skrócony opis działania oraz kilka bannerów promujących z czasem będziemy rozbudowywać program.

Wszelkie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

"Liczba proPunktów uzyskanych w bierzącym miesiącu" - myślałem, że "bieżącym'. :)

mea culpa - juz poprawione, tak samo jak wyświetlanie bannerów :)

Pozdrawiam,

Gatzec

Tylko teraz pytanie. Ile propunktów trzeba ustukać żeby mieć konto pro na miesiąc?

Za 900 zaksięgowanych propunktów można mieć konto Pro na miesiąc.

Pozdrawiam,

Gatzec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności