Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ze linkor a glownie jego "admini" schodza na psy to juz wiadomo nie od dzisiaj

Ja jeszcze temu sytemowi (Linkor) troche "zaufam" ale bedzie to maks 1 miesiac

Co do weblinka to wciaz staram sie okreslic jego skutecznosc

Używaj Cuilla i Hakii

Przeczytanie tych 36 wczoraj mi troche zajęło :D Widziałem, że jimmi o tym wspomniał ale nie udało mi się znaleźć dokładniejszej informacji. Chodzi mianowicie o to, że mam na swoich stronach wewnętrzny system i chciałbym podpiąć pod pare domen wasz system, żeby potestować. Mógłby ktoś opisać czy muszę pliki instalacyjne wrzucać do każdej domeny, czy mógłbym tylko podłączyć do mojego systemu ?

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Warning: main() [function.main]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 10003 is not allowed to access /var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/page_rank.class.php owned by uid 10001 in /var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/weblink.class.php on line 4

Warning: main(/var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/page_rank.class.php) [function.main]: failed to open stream: Success in /var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/weblink.class.php on line 4

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/page_rank.class.php' (include_path='.:') in /var/www/vhosts/e-weblink.com/httpdocs/libs/weblink.class.php on line 4

mniam ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

a mi sie marzy system:

- dajacy bonusy na wiek domeny

- tylko przyjmujacy strony z minimalnie okreslonym PR

- bonusy za mala ilosc linkow wychodzacych

- szeroka mozliwosc wyboru stron na ktorych linkujemy

- LINKI STALE (przynajmniej minimum na 2 miesiace)

ale coz warto sobie pomarzyc

:]

Używaj Cuilla i Hakii

a e-weblink leży i kwiczy - brak połączenia z bazą - nie można aktywować stron - już ze 3-4 godziny

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Marzyc warto, ale pytanie czy abstrakcja jest mozliwa?

A tak przy okazji to nie glupia by byla mozliwosc wybrania linkowania z serwisow na zachodnim ip lub na polskim ;). Dalo by to pewne pole manewru.

Wystąpił błąd
Nie można połączyć z serwerem baz danych. Prosimy spróbować ponownie!

mniam.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

System jest rozwojowy, cały czas w rozbudowie , próbujemy go aktualizować w nocy żeby nie przeszkadzać użytkownikom, nieraz w dzień też coś dłubiemy. Naprawdę wiemy o wszystkim co sie na nim dzieje bo mamy pełny monitoring prawie całodobowy, nie obsługuje go jeden administrator, wiec nie musicie wklejać tutaj dla nas informacji o Fatal error, ale skoro chcecie to proszę ;)

Jak już wspomniałem jest opracowywana nowa installka wprowadzająca pewne usprawnienia w chwili obecnej nad nią pracujemy , z tej przyczyny jest odłączony moduł autoryzacji stron.

500x62.gif

mam odczucie że dostalem za dużą ilośc pkt za jedną stronę ... może mam takie odczucie po linkme ;) [ale tego nie neguję]

Testuje na jednej stronce przydzielone pkt więc zobaczymy za 3-4 tygodnie co z tego będzie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co do niemożności zliczania punktów na domenach i subdomenach bez "www" na początku, to sugeruje rozwiązanie, które mogłoby pomoc (może już ktoś próbował z Was? - nie wiem, nie chce mi się czytaj 25 podstron, więc z góry sorry ;) ).

A więc wykonać taki myk, by sprawdzać czy na danej domenie są jeszcze jakieś subdomeny - można to zrobić badając w LIVE za pomocą operatora domain - dla przykładu podajemy domain:google.com - jest kilkanaście subdomen(wyświetlają się wszystkie subdomeny + max po jednej podstronie z każdej i za pomocą prostego preg_match można wyznaczyć więc czy są inne subdomeny na badanej domenie), a więc taka strony nie przechodzi testu i nie może być dodana do systemu. Ale weźmy dla przykładu domain:maps.google.com - jako że subdomen juz nie ma "przed" badaną domeną zwracany jest jeden rezultat i taką stronę można by przyjmować.

PS1: testowałem dla kilku przypadków więc nie wiem czy nie jest to bez błędów - dlatego jeszcze raz podkreślam - rozwiązanie, które mogłoby pomoc

PS2: skrypt jest bardzo łatwy do napisania, jak coś mogę pomóc(po weekendzie, gdyż po przeprowadzce nie mam neta w chacie na razie), ale myślę, że dla Was to nie problem

PS3: jakby coś pomogło i byście to zastosowali to możecie wrzucić kilkanaście punktów na moje konto ;)

Pozdro

Co z tymi subdomenami bez www? Probowaliscie moim sposobem cos podzialac? Bo jak ten Wasz nowy algorytm bedzie dzialal tylko na subdomenach typu: waw.pl to mysle ze troche bez sensu to przygotowywac, bo nie o to przyszlym uzytkownika chodzi...

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności