Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ja natomiast jestem zdania że PP są zbędne. zbytek łaski i rozpasanie dla userów. ma być czysto sucho i pewnie :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PP e-Weblinka jest dwu fazowe, pierwsza faza to obecnie zbierane pkt będzie można nimi zapłaci konto PRO druga faza będzie taka ze e-Weblink będzie płacił za te PKT coś podobnego na kształt PP allegro.

Ale nigdy nie będą to PKT zamieniane na linki żeby nie wprowadzać sztucznych punktów bez pokrycia.

Marketing internetowy dla firm

druga faza będzie taka ze e-Weblink będzie płacił za te PKT coś podobnego na kształt PP allegro.

Ale nigdy nie będą to PKT zamieniane na linki żeby nie wprowadzać sztucznych punktów bez pokrycia.

Faktycznie marketing pierwsza klasa i nikt sie nie domysli ze system najpierw wypuści na rynek puste punkty by je sprzedac aby miec pieniadze do zaplaty za punkty PP - bo chyba nam nie powiesz ze te pieniadze beda pochodzic od sponsorów :)

@reklamaseom: nick by wskazywal ze masz pojecie o reklamie, a to co piszesz jest smieszne :)

skoro pkt pp beda pochodzic z oplacania kont pro - to zaplata za nie to bedzie po prostu pewien % z tego co zarabia weblink na tych kontach. to jak jakbys powiedzial, ze np. helion musi najpierw oszukac kilkuset partnerow na prowizjach z pp, zeby potem zaplacic innym :) smiech na sali (czyli tzw. lol)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Faktycznie marketing pierwsza klasa i nikt sie nie domysli ze system najpierw wypuści na rynek puste punkty by je sprzedac aby miec pieniadze do zaplaty za punkty PP - bo chyba nam nie powiesz ze te pieniadze beda pochodzic od sponsorów :)

Możesz to powiedzieć jeszcze raz jaśniej powoli bo nie za bardzo zrozumiałem o Co Ci chodzi :)

ps. to już twój 3 post na PIO i wszystkie w temacie e-Weblinka czuje się zaszczycony :)

@reklamaseom: nick by wskazywal ze masz pojecie o reklamie, a to co piszesz jest smieszne :)

skoro pkt pp beda pochodzic z oplacania kont pro - to zaplata za nie to bedzie po prostu pewien % z tego co zarabia weblink na tych kontach.

Akurat kończyłem marketing... i śmieszne to może być faktyczne dla osób które tego nie rozumieją.

A więc od drugiej stron... skoro xann ma płacić z pieniędzy uzyskanych z kont pro to jaki to dla niego interes? - nie sądzę że to ma wyglądać w stylu janosika - zabrać bogatym a dać biednym... no chyba że się mylę ale jeśli tak to zamiast bawić się w przelewanie pieniędzy między jednym a drugimi to może lepiej zlikwidować konta PRO i PP a będzie mniej roboty a przy okazji skorzystają wszyscy.

Xann, zawsze możesz na mnie liczyć... szczególnie jeśli chodzi o marketing. Tymczasem bym Ciebie poprosił o komentarz do pewnej sytuacji abyśmy my użytkownicy mieli jasność. Od 28 sierpnia 2008 ilość domen w systemie spadła aż o ponad 2000 sztuk! - co jest tego powodem?

:) Na pewno skończyłeś marketing ??? szczerze w to wątpię bo wszyscy do okoła rozumieją o co chodzi z PP w e-Weblinku oprócz Ciebie marketingowca.

2000 tys domen ? bardzo proste padło nam pare IP które G zbanowało przez co w szybkim tempie wyzerowało 2 tys domen. To żadna tajemnica

wszyscy do okoła rozumieją o co chodzi z PP w e-Weblinku oprócz Ciebie marketingowca.

2000 tys domen ? bardzo proste padło nam pare IP które G zbanowało przez co w szybkim tempie wyzerowało 2 tys domen.

Dobrze że mi wytłumaczyłeś bo już się obawiałem że wszyscy rozumują tak jak ja (poza Tobą) i zaczęli odchodzić - i wyliczyłem że taki spadek gdyby się utrzymał to za 6 m-cy w systemie byłoby mniej domen niż w carramba :)

W takim razie biorę się za PP - miło że Ci co mają konta PRO będą mi za to płacić. (bo z ich pieniędzy otrzymam przecież pieniądze za uzyskane punkty)

czego oni ucza teraz na tych uczelniach :) az mi sie odechialo isc na studia ;)

kolego @reklamaseom - ogolny sposob dzialania programow partnerskicj jest bardzo stary i dawno temu madrzy ludzie go wymyslili. wlasciciel woli oddac np. 10% swoich zarobkow komus kto bedzie promowal system, bo dzieki temu bedzie mial 2x wiecej klientow. i mimo, ze 10% musi oddac, to nadal szybko liczac jego zarobki wzrastaja 1,8 raza. i nikt tu sie nie bawi w janosika - czysty biznes.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

czego oni ucza teraz na tych uczelniach :) az mi sie odechialo isc na studia ;)

kolego @reklamaseom - ogolny sposob dzialania programow partnerskicj jest bardzo stary i dawno temu madrzy ludzie go wymyslili. wlasciciel woli oddac np. 10% swoich zarobkow komus kto bedzie promowal system, bo dzieki temu bedzie mial 2x wiecej klientow. i mimo, ze 10% musi oddac, to nadal szybko liczac jego zarobki wzrastaja 1,8 raza. i nikt tu sie nie bawi w janosika - czysty biznes.

A nie lepiej zamiast zyski przeznaczac na PP to obnizyc cene konta wszystkim? - czasem lepije pojsc do szkoly i sie nauczyc jak mozna zadowolic nie tylko garstke userów ale wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności