Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze wiemy że ruszać to ty potrafisz...

Nie wiem jaki marketing skończyłeś, ale chyba ten pod sklepem z menelami.

Xann pozwalajac Tobie wypowiadac sie na temat systemu takim slownictwem powoduje ze w oczach zwyklego uzytkownika jakim jestem ja i wielu innych userów... ze wyrabiamy sobie opinie o tym za kogo on nas uwaza i co mysli o nas - o nas zwyklych uzytkownikach.

Jako fachowiec o marketingu zalecał bym zmiane tekstu reklamowego "Angielsko prosty - diabelsko skuteczny"

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dlaczego właściciel systemu ma w stopce baner z refem programu partnerskiego? Przecież konta pro za darmo nie potrzebuje ;) Jakoś nie widzę tu logiki :)

, a możne reklamę potrzebuje?? Może bada skuteczność różnych form reklamy??

Xann rozumiem, że mierzysz ludzi swoją miarą. Nie każdy jednak ma potrzebę używania innych nicków.

Wszędzie widzisz jakieś klony, bowiem sam je stosujesz. Przykładem jest tutaj nick "CAR" pod którym negowałeś inne systemy, dawałeś ogłoszenia o sprzedaży pkt Seo net za bardzo niską cenę. Dziwne, że twierdzisz iż posiadam inny nick, dodając jak jesteś pewny. Koledzy administratorzy podali Ci ip, to chyba wiesz co to zmienne ip. Tak jak wszędzie widziałeś szooka jak tylko ktoś był ze Szczecina, tak wszędzie widzisz konkurencje.

W sumie moderatorzy za podszywanie się pod innymi nickami "CAR" powinni dać Ci odpoczynek od forum, szczególnie, że Twoim celem było tylko negowanie konkurencji.

Mam do Ciebie gorącą prośbę na koniec. Nie oceniaj ludzi swoją miarą, zapewniam Ciebie jednak, że nie możesz stwierdzić posiadania drugiego nicku przez moją osobę, bo takowego nie posiadam. W przeciwienstwie do Ciebie.

Mam do Ciebie gorącą prośbę na koniec. Nie oceniaj ludzi swoją miarą, zapewniam Ciebie jednak, że nie możesz stwierdzić posiadania drugiego nicku przez moją osobę, bo takowego nie posiadam. W przeciwienstwie do Ciebie.

Rozumiem ze Twój pierwszy post na PIO był nie w dziale przedstaw się a w e-Welbink zresztą jak wszystkie kolejne mam nadzieje ze więcej będzie takich userów jak Ty którzy przyjdą na PIO od razu do tematu e-Welibnka :)

Ty wiesz ja wiem wiedzą to moderatorzy i właściciele PIO kim jesteś wiec dalszy opór nie ma sensu ;)

Marketing internetowy dla firm

Pod którym negowałeś inne systemy, dawałeś ogłoszenia o sprzedaży pkt Seo net za bardzo niską cenę.

https://www.forum.e-weblink.com//handel/(za...k-na-e-weblink/

Wymienię każdą ilość punktów (do 100tys) z systemu GotLink.pl na punkty z E-WEBLINK lub każdy inny dobry system wymiany.

- jak wiadomo tendencja jest właśnie odwrotna bo nikt nie zamierza przepłacać tylko za markę skoro podobne efekty można mieć już po 3 razy niższej cenie. Takie moje zdanie.

Jestem jaki jestem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności