Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienię każdą ilość punktów (do 100tys) z systemu GotLink.pl na punkty z E-WEBLINK lub każdy inny dobry system wymiany.

- jak wiadomo tendencja jest właśnie odwrotna bo nikt nie zamierza przepłacać tylko za markę skoro podobne efekty można mieć już po 3 razy niższej cenie. Takie moje zdanie.

Jak przeczytasz ze zrozumieniem to zrozumiesz co tu jest napisane ;)

wymienię pkt z gotlinka na każdy inny dobry system wymiany linków czyli ?

Widziałeś żeby ktoś coś lepszego wymieniał na coś gorszego ? ;)

:)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, widzisz problem Twojej osobowości polega na tym, że gdy inni nie chwalą Twojego produktu robisz to sam. Negujesz inne, krytykujesz. W sytuacji gdy admini zabronili Ci krytykować inne systemy w ich wątkach postanowiłeś zmienić nick i używać GPRS Orange.

Jak sam napisałeś wiedzą admini i moderatorzy PIO, kto i z jakiego ip się loguje. Dziwne natomiast jest to, że nadal tak chętnie wyjawiają Ci dość poufne informacje. Bynajmniej nie spodziewałem się tego po administratorach. Spodziewałbym się raczej zdecydowanej reakcji w stosunku do Twojej osoby. Piszesz, że wiedzą, tak więc zapewne wiedzą, że używałeś nicku CAR i jawnie pozwolili Ci pod klonem negować inne systemy.

Oczywiście, nie jestem pewien, że admini tak chętnie Ci udzielają odpowiedzi, bądz udzielili Ci dostępu do IP userów. To Twoje słowa nie moje. Smutne jest to, że pozwalają Ci demonstrować swoje układy na tym forum.

Myślę, że powinni wysłać Ciebie na urlop bo masz jakieś zwidy, omamy itp.

Wnioskuje po tym co napisałeś, iż masz jasne przyzwolenie administratorów do używania klonów. Bo chyba nie napiszą, że nie wiedzieli kim jest CAR. Poproś żeby zrobili tracert IP podali Ci miasto, a po raz kolejny napiszesz ooo jak z tego miasta tooo. Polecam sprawdz w lodowce i na majtkach z..... bo tam takze jestem.

Źle zrozumiałeś albo ja - chodziło że nikt nie wymieni weblinka na gotlinka 1-1 przynajmniej ja.

Ale nie wiem ja jeszcze nie przeprowadziłem takich testów żeby ocenić gotlinka za jakiś czas się wypowiem ale w chwili obecnej jak bym handlował punktami to od ręki za gotlinka bym brał weblinka

'Iguana' coś ci powiem :P Na PIO jest tak ze nie podajemy sobie oficjalnie adresów stron czy wiesz dlaczego ?

To właśnie z tego samego powodu nikt odpowiedzialny nie da swojego zaplecza do systemu anonimowego a morze właścicielem jest tam Colin ? Udowodnij ze nie.

Też jestem bardzo ciekawy gdzie pisze ze Car to Xann :) idąc za cosem dlaczego nie można zaryzykować ze xann to colin :)

Marketing internetowy dla firm

Źle zrozumiałeś albo ja - chodziło że nikt nie wymieni weblinka na gotlinka 1-1 przynajmniej ja.

Przecież Xann napisał o co mu chodziło w ogłoszeniu, zapomniał dopisać co miał na myśli :P tak się śpieszył żeby wprowadzić w życie swój diabelski plan

reklamaseom dla mnie jak chce to niech ma 1000nicków każdy normalny i tak sprawdzi skuteczność systemów a czytać to można z ciekawości i ramach nabycia nowych informacji co gdzie dodali i co nowego powstało

No jednak nie do końca, masa ludzi to czyta, nie każdy to webmaster chcący przeprowadzać testy, niektórzy chcą szybko i łatwo wypromować swoją stronę. Wchodzi taki na forum, popatrzy po topicach, tysiąc lizusów zrobi sztuczny tłum i przechodzi na stronę systemu, tam kolejne kłamstwo opublikowane na startowej i kolejny użytkownik systemu już gotowy. To nie jest profesjonalne podejście, właściciel promuje system niepoważnymi sposobami, trzeba o tym pisać często i uświadamiać nowych, skoro traktuje potencjalnego użytkownika jak idiotę przed rejestracją to co będzie później?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Czy Wy ludzie jesteście normalni? ( nie do wszystkich) Mnie jak się coś nie podoba to olewam, mało tego na rynku a wy tu się produkujecie.

Postaw kilka stron każdą walnij z innego systemu poczekaj jakiś czas i nie będziesz się produkował tylko będziesz miał swojego faworyta czy tam kilku a resztę olejesz. Czy to taka filozofia? Słuchaj ludzi tu ci nikt prawdy nie powie tylko podstawy wejdź w czyjąś stronę przeanalizuj ją piszę o konkurencji będziesz wiedział mniej więcej na czym jadą, ale jak się gotowe rozwiązania i odpowiedzi szuka to później takie sprzeczki

SEO to testy nie tylko linki i optymalizacja, katalogi i precle

szybko i łatwo
to to można po fasolce po bretońsku , jak by tak było to każdy sobie by kupił punkty i sam sobie pozycjonował, pomijając fakt wielokrotnie poruszany że trzeba jeszcze umieć z tego korzystać . A powiem Ci że to wymaga wielu testów chyba że ja miewałem takiego pecha ale kilka teorii pisanych na forum bym obalił kilkoma subdomenami ale to może było moje szczęście. Testy, testy, testy , ale oczywiście na jakichś mniej wartościowych dla ciebie stronach i nie na spamach typowych , czy tam jakichś autoblogach tylko na indywidualnych skryptach. Później można testować na spamach ale na testy zrób coś w miarę normalnego. Powiem tak ze stron z których tu połowa się śmieje ja zarabiam więcej niż pracując w Philipsie a są to głupoty ale trzeba je odpowiednio przerobić( i tu wracamy do tego co napisałem czyli TESTY)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności