Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

E-weblink - 36,60zł:

- export/import linków - (pro)

- nieograniczona ilosc projektów - (pro)

- przeznaczanie określonej ilosc PKT na projekt - (pro)

- aktywacja i dezaktywacja monitoringu fraz - (pro)

- transfer pkt na konto - (pro)

- przedłużenie transferu - (pro)

- korespondencja e-mail z odbiorcą PKT - (pro)

- monitoring na email o wygaśnięciu transferu PKT - (pro)

Gotlink - 0zł:

j.w.

lepszy znaczy droższy?

Jestem jaki jestem...

Uwaga, już 3 osoby dostały zakaz pisania... proszę zapoznać się z regulaminem działu szczególnie z punktem 4... dla przypomnienia ostatnia awantura skończyła się zakazami pisania na 100 dni dla właścicieli systemów ich alternatywnych tożsamości jak i popleczników.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Xann - czy uwazasz, ze tylko ilosc domen ma znaczenie ?

sadzilem, ze zajmujesz sie na powaznie systemami

poza iloscia domen (ta ktora sie wyswietla) - wazne ile z nich jest wylapywana jako nieaktywne - calkiem mozliwe, ze procentowo robi sie z tego masakra

kolejna rzecz podajesz punkty za wyswietlenie linka - ale wyswietla go codziennie, czy tez raz na miesiac, przy tej stawce jaka jest podana w statystykach ??

wedlug mnie moc to nie tylko ilosc domen, lecz wspolczynnik tego co wkladam w sysystem i to co w zamiann otrzymuje

nastepnie to elastycznosc systemu - niestety eweblink - nie byl na tyle elastyczny bym dodal do niego swoje domeny

8 do 32k

Ale zobaczmy ostatni miesiąc jaki był przyrost: Weblink: 2100 domen - Gotlink 8200 domen.

Bez sensu porównanie, gotlink startuje a e-web jest juz ponad rok na rynku, bądź bardziej obiektywny :P

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

E-weblink - 36,60zł:

- export/import linków - (pro)

- nieograniczona ilosc projektów - (pro)

- przeznaczanie określonej ilosc PKT na projekt - (pro)

- aktywacja i dezaktywacja monitoringu fraz - (pro)

- transfer pkt na konto - (pro)

- przedłużenie transferu - (pro)

- korespondencja e-mail z odbiorcą PKT - (pro)

- monitoring na email o wygaśnięciu transferu PKT - (pro)

Gotlink - 0zł:

j.w.

lepszy znaczy droższy?

Nie wystarczy skopiować e-weblinka dać gratis i powiedzieć ze jest lepszy

BMW

- cztery koła

- kierownica

- siedzenia

- szyperdach

cena 100 tys

Polonez

- cztery koła

- kierownica

- siedzenia

- szyperdach

cena 10 tys

skrypcik lepszy znaczy droższy e-welbink to marka a gotlink sorry to kopia w dodatku nie wiadomo czyja a jak chłopaki wyjadą do Irlandi za miesiąc ? to co będzie z systemem

Dajcie już spokój porównywanie gotlinka do e-Weblinka to tak jak porównanie poloneza do BMW a hasła po co przepłacać jak polonez tez jeździ są pokemoniackie.

Dobre porównanie ale przegiąłeś z tą Irlandią, W ogóle bez sensu jest porównywanie tych systemów bo gotlink dopiero raczkuje a e-web to wyjadacz, lepiej porównujcie sobie seonet do e-weba bo są mniej więcej tyle samo czasu w sieci. :P

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Iguana, źle mnie zaszufladkowałeś :P

Nie chodzi o mnie, ja swoje testy mam przeprowadzone dawno temu i wnioski odpowiednie wyciągnąłem, mówiłem o biednych userach którzy nie wiedzą o co chodzi dokładnie, chcą dobrze i trafiają na kogoś kto im kit wciska na każdym kroku.

patro, seo-net około roku po eweblinku wystartował, seonet - styczeń 2008, eweblink maj 2007, więc nie ma co porównywać :-)

Problemem (przynajmniej dla mnie) Kaviorek, jest to, ze boję się otworzyć lodówkę, marketing swojego narzędzia jest ok, czytanie Xanna i jego bzdur w każdym wątku na forum to niestety przegięcie. Nie oceniam systemu, drażni mnie jego promocja po całym forum.

Tak trudno wrzucić do regulaminu zapis dla właścicieli systemów, żeby się trzymali swoich wątków? jimmi, podejrzewam ze za takie 5 minut pracy wielu userów ładnie by podziękowało. Za czystość wyników :)

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności