Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Co do kont płatnych.

1) Masz wersje za free

2) Nikt Ci nie każe korzystać z tego systemu

3) 36,6 to żadna kowta

4) Weblink nie pobiera żadnej prowizji oraz brak pp nabijającego sztuczne pkt

5) gotlink pobiera prowizje 3% + 10% z pp

Teraz sobie policz, masz 1 mln pkt w gotlinku i sprzedajesz i zobacz ile kasy oddajesz właścicielom co miesiąc.

Jest to mniej czy więcej niż 36,6. Chyba więcej.

Do tego:

można sobie nabijać pkt w gotlinku (dodawanie domen bez www) - ktoś to już na tym forum pokazywał w którymś temacie

Xann - czy uwazasz, ze tylko ilosc domen ma znaczenie ?

sadzilem, ze zajmujesz sie na powaznie systemami

Liczba IP, liczba domen, brak pp, brak pobieranej prowizji przez właściela, brak wałków (np takie jak z tym www) + dobre założenia systemu.

nastepnie to elastycznosc systemu - niestety eweblink - nie byl na tyle elastyczny bym dodal do niego swoje domeny

Nie był tak elastyczny bo nie dał się oszukać. Mniemam, że chodzi o www.

Do tego anonimowy gotlink oraz AKCEPTOWALNA EROTYKA w gotlinku sprawia, że EWEBLINK wygrywa przez NOKOUT w drugiej rundzie

Jeszcze coś miałem dodać, ale zachowam to już dla siebie. Moje ostatnie słowa w dziale system wymiany, pozdrawiam

Nie ma sensu sie przepychac

(L)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panie i Panowie, Xann będzie mógł się osobiście ustosunkować do ostatnich postów za parę dni...

piotrostr IMO nie można zakazać pisania właścicielom systemów... natomiast nie jest mile widziane wypowiadanie się właścicieli systemów na temat nie swoich systemów.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

można sobie nabijać pkt w gotlinku (dodawanie domen bez www) - ktoś to już na tym forum pokazywał w którymś temacie

Tak? - wskaz mi w którym, chętnie sobie nabije.

Póki co koszt pobrania jednego linku w ciagu doby jest o wiele niższy niz weblinku, a wiec to świadczy tylko o tym, że pustych punktów w gotlinku jest dużo mniej niż w weblinku.

Ale to już jest kwestia walki z nieuczciwymi użytkownikami z którymi Gotlink ostro walczy.

Czy długo będę miał jeszcze aktywną domenę w systemie gdy nie wyświetlam linków systemowych?

Jestem jaki jestem...

koszt pobrania jednego linku w ciagu doby jest o wiele niższy niz weblinku, a wiec to świadczy tylko o tym, że pustych punktów w gotlinku jest dużo mniej niż w weblinku
Bzdura, świadczy to o tym że na jeden punkt przypada mniej linków (w praktyce ułamek linka) ustawionych w systemie do wyświetlania.

Nie bronię weblinka jednak czasami czytać się nie da tych nieprzemyślanych teorii których ostatnio tu sporo.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Co do walki z nieuczciwymi użytkownikami to weblink działa świetnie. Dołącz stronę i usuń skrypt, a zobaczysz jak szybko ich spider Cię wyśledzi. U mnie to praktycznie trwa niecałe 24h, dzięki czemu mam dobry monitoring stron, bo wiem jak coś padnie !!!

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@Xann - z wieloma Twoimi zdaniami sie nie zgadzalem co nie raz pisalem. ale jedno musze przyznac - Twoja metoda dzialania jest imponujaca - marketing jaki robisz jest genialny. masz lepszy lub gorszy produkt (niewazne - nie bede mowil ktory swl jest najlepszy), ale tylko Ty potrafisz go sprzedac! brawo

panowie - 40 zł za konto pro to duzo? to sa grosze! trzeba tylko umiec z niego korzystac. 90% z Was nie ma pojecia ile kosztuja serwery dedykowane pod takie rozwiazania i roboczogodzina programisty. inni daja to za darmo? ich sprawa. ja jestem w stanie placic nawet wiecej bo wiem ile zarabiam na tym. a czy Xann kupi sobie za to nowy samochod czy doda nowe opcje - jego sprawa.

nie pitolcie, ktory swl jest najlepszy - tylko z niego korzystajcie i kropka. przeznaczcie energie na zarabianie kasy na swoich stronach. ktos porownuje? niech pokaze swoje testy - a nie jest lepszy, bo znam wlasciciela, dal mi mln pkt do przetestowania na okres nieogranioczny.

gotlink ma potencjal, ale jak widze to kolko rozancowe to mi sie zwracac chce. wlasciciele - pochamujcie swoich ziomkow, bo sie pozabijacie. skupcie sie na tym na czym sie znacie - ulepszajcie i promujcie w cywilizowanych sposob system.

pamietajcie - pozycjonowanie nie jest dla kazdego, dlatego nie rozumiem jak mozna mowic, ze wlasciciele swl'i i ich kolka rozancowe oszukuja kitami tych biednych ludzi. skoro ktos nie ma wiedzy i nie umie sam swiadomie wybrac - olac go - niech zleca to specjalistom - nie odbierajcie 'kolegom' pracy (tez maja rodziny do wykarmienia).

porownywanie ile kazda strona dostaje punktow w systemie, ocenianie 'na oko' mocy, liczby linkow, itd. - szczyt glupoty. no kurde bez przesady. skoro wasza intuicja sie nie myli - to skorzystajcie z niej i tak jak pisalem - olejcie konkurencje i korzystajcie z 'jedynego slusznego swl' (waszym zdaniem).

naprodukowalem sie (wiem, ze ciezko sie to czyta). te klotnnie sa niepotrzebne - po kiego probujecie sie nawzajem na sile nawrocic (zeby w kazdej branzy tak wszyscy dbali o konkurencje !!! )

nie chce by znowu przypisano mnie jako zwolennika jakiegos systemu, bo jestem od tego bardzo daleki (a chyba juz czytalem, ze jestem przydupasem kazdego forumowicza :blink: w moim poscie jest sporo sarkazmu - wiec niektorych rzeczy nie traktujcie doslownie.

zakonczcie ta wojne swl'owa i wexcie sie do roboty

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Skrypcik bez urazy, ale do końca nie wiesz, co piszesz, albo piszesz tak celowo.

Dlaczego tak sadze:

W tym 6 postów w temacie eweba (same ataki)

Trzy posty pretensje do seoneta.

Dwanaście postów gotlink same pochwały !!!

Wybacz, ale to samo mówi za siebie ze nie wspomnę ze nie dawno chciałeś kupić proste skrypty pod zaplecze, co leżą w sieci za darmo.

Twoja znajomość jak dla mnie tematu wynosi zero. Do tego wiedzę ostre powiązania twoje z gotlinkiem. Z twoich postów na PiO można tez wyciągnąć wniosek ze ani eweba i seoneta nie testowałeś nawet.

Parę fajnych cytatów z twoich postów:

Nie mam czasu na zbudowanie własnego zaplecza więc proszę o pomoc.

Nie mam firmy pozycjonerskiej, jednak chcę pozycjonować swoje 15 portali.

Nie masz czasu postawić nic a masz czas na:

Napiszę artykuły do katalogów Presell Page.

To mi się tez podoba bardzo:

Kupię skrypty typu opisy gadu gadu itd. Baza + FTP łatwe w instalacji

A teraz trochę na temat systemów:

Pytanie:

Linkowanie angielskich stron z polskich systemów

Może jest jakiś system, który byłby bardziej wskazany w tym przypadku?

Twoja odpowiedz:

Gotlink.pl lub Carramba. Priorytetem moim zdaniem jest Golink.

Seo.net.pl ma bardzo małą moc ostatnio. Takie jest moje zdanie. Sam przeszedłem z seo.net.pl na gotlink.pl. Chwalą tam indeksację itd. Poczytaj sobie temat w dziale: Systemy wymiany linków. Sam jestem zadowolony.

Zaufałem systemowi gotlink.pl - potrafi pozycjonować. Dzisiaj dodam ponad 150 domen (kilka PR=3 i 2 z PR=4). Bardzo ładny efekt pozycjonowania. Polecam wszystkim.

Oczywiście o gotlinku:

Fraza średnia, ilość punktów na frazę 10k, a efekt zadowalający. Strona wskoczyła z 17 pozycji na 5

Dobry ten system.

Nie wiem jak masz wiedze i kto za tobą stoi, ale jak wyżej już napisałem dla mnie zero wiarygodności z twojej strony

kilka kont na Pio wydaje sie ze sluzy tylko promocji danego systemu i tyle,ja osobiscie testowalem kilka systemow ale nie bede mowil ktory dobry a ktory zly,jedno jest pewny:

PIO TO NIE JEST TO SAMO FORUM KIEDY PRZYCHODZILEM TUTAJ,TO JEST JAKAS PARANOJA I SMIETNIK.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Buncol, napisz jakie sa twoje wnioski?

jesli sie krepujesz, moze na pw?

dostalem maila:

hello,

you have eweblink points for sale?

how many? what price?

greetings.

moze to standartowy spam? jak mam reagowac?

ktos jeszzce dostal taki mail?

no tak tez mysle, ale dlaczego pisze nie po polsku, ale tez te info od Xanna o super zapleczu hotelowo amerkańskim, ale tez te info od Xanna o engl. wersji systemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności