Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

może to jakaś nowa akcja? :) nie to, abym przypuszczał, że to [domyśl_się] wymyślił, ale on trochę z błędami pisuje...

aby użytkownicy myśleli, że po punkty z systemu to nawet zza granicy pytają :) tego nie ma w innych systemach <rotfl> hehe...

ps. można usunąć ten post w imię czystości tematu...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

o czym wy gadacie?

Xann przeciez juz dałeś łapówke punktami za post na blogu?

(posty na tym blogu, mnie się wydaje sa o wiele drozsze...)

p.s. nie zrozumiałem naczym polega Sposob na spokojne beztroskie promowanie?

załatwiasz filtr konkurencji?

Xann przeciez juz dałeś łapówke punktami za post na blogu?

(posty na tym blogu, mnie się wydaje sa o wiele drozsze...)

Xann dał łapówkę, za zlikwidowanie ostatniego zdjęcia normalnego faceta z tekstem "a nie można kur*** inaczej?" ;)

Ciągle porównujecie weblinka do mercedesa a inne systemy to maluchy, polonezy itp.

..ale co mi po takim mercedesie jak ciągle koła odpadają? Xann, już od kilku miesięcy zgłaszałem ja,

zgłaszali inni, że system ma problemy z zliczaniem site, co kilka dni muszę sprawdzać konto, bo system nalicza site 0,

nie wspominając już o tym, że czasem nie wykrywa systemu na stronie i de aktywuje serwis, a najlepsze jest to,

że dzieje się tak tylko z skryptem napisanym przez Was.

Może, jak polonezy, maluchy sobie z tym radzą... to w końcu mercedes też sobie z tym jakoś poradzi?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Xann, ja jestem użytkownikiem systemu, a nie administratorem, więc to pytanie nie powinno być skierowane do mnie... ja rozumie, że nie jest to proste, bo również odpytuję Google o różne rzeczy...

... piszę tylko, że jest to problem i powinien zostać naprawiony.

Ale skoro Ty uważasz, że się nie da, to już Twój interes w tym, nie mój.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności