Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Buncol, napisz jakie sa twoje wnioski? jesli sie krepujesz, moze na pw?

Nie mam wniosków bo takich testów nie robiłem. Ja nie pozycjonuje :closedeyes: jedynie od czasu do czasu jak coś muszę, ale tylko dla siebie :D

Wkurza mnie ciągła gadka o tym co lepsze, możecie to w prosty sposób przetesować, wyciągnąć wnioski i korzystać z tego systemu, który najlepiej wypadł.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

te shopki to świetna sprawa,

stworzyłem swój sklep, dałem 1k punktów na fraze wybiło mnie na top10 każdej frazy, zindeksowało mi wszystkie strony, każda podstrona ładnie podlinkowana,

teraz dostaje mnóstwo zamówień a nie mam jak ich zrealizować, bo towaru nie mam ;p,

fajna sprawa te szopki, teraz czekać na update PR, i punkty z e-weba ;]

sygnaturka.png

Komunikat:

W chwili obecnej jest jesteśmy w trakcie przesiadki hostingowej , nasze plany rozwoju (angielska wersja systemu) powodują ze musimy przesiadać się na mocniejsze maszyny szybsze łącza. Jedyny problem z tym związany to obecne zerowanie site niektórych domen , jeżeli komuś bardzo zależny może domenę usunąć i dodać ponownie lub czekać do ponownego odświeżenia.

Sytuacja jest wkurzająca bo też muszę codziennie przestukać paręnaście domen dlatego zależy nam na najszybszym całkowitym przejściu po tym problem będzie rozwiązany.

Nie spodziewaliśmy się faktycznie ze dziennie w systemie będzie ok 1000 osób przeklikiwac różne rzeczy a dojdą nam niebawem jeszcze obco krajowcy.

Marketing internetowy dla firm

Nie spodziewaliśmy się faktycznie ze dziennie w systemie będzie ok 1000 osób przeklikiwac różne rzeczy
To może lepsza optymalizacja skryptów pod względem wydajności?

Jeden prosty przyklad:

Jak ktos dodaje strone do pozycjonowania to na pewno daje na nią wiecej niz jednego anchora (a nawet z kilkadziesiąt). I obecnie ileż trzeba sie naklikać - każdy anchor osobno. A mozna to zrobic za jednym kliknieciem.

Podobna sprawa jest ze zmianą ilości punktów na jednego linka, każdy trzeba osobno klikać, a można by to było zrobic hurtowo jednym kliknieciem.

Co za tym idzie, pod jednym kliknięciem bedzie równiez jedno (bardziej złożone) zapytanie do bazy a nie kilkadziesiąt prostych.

.

to nie jest żadna tajemnicą tu idziemy serwerydedykowane.pl/

O MATKO BOSKA ! tylko nie tam !

"no to po ostatniej samicy" ... i mamy tosta :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności