Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa SITE zreperowana jak by kogoś ciekawilo, odnośnie tych serwerydedykowane.pl przyznam ze nie słyszeliśmy złej opinii o nich a i maszyny mają ze tak powiem na wysokim poziomie

czy może ktoś ma ciekawszą propozycje ? przyda się na wszelki wypadek

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sprawa SITE zreperowana jak by kogoś ciekawilo,

Mam nadzieję, dzień zaczynałem od kasowania i nieraz kilkukrotnego dodawania stron aby weblink widział je znowu prawidłowo :)

odnośnie tych serwerydedykowane.pl przyznam ze nie słyszeliśmy złej opinii o nich a i maszyny mają ze tak powiem na wysokim poziomie

czy może ktoś ma ciekawszą propozycje ? przyda się na wszelki wypadek

Tak jak na pw :) Dosyłam więcej szczegółów jeszcze.

wszystko byle nie SD ! to juz lepiej dogadać się z np GTSEnergis i wydzierżawić sobei szafę 42U na własn epotrzeby niż koszystać z SD.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mmarek - są to strony z nie dodanym adresem w panelu eweblinka

Dużo osób potrafi uzbierać w ten sposób "jakieś" ilości punktów darmowych.

Dla systemu wykrywanie takich domen i ich podpinanie jest plusem, zwiększa się zasięg linków.

Ty instalujesz system, lecz nie autoryzujesz, ja w google szukam twojej strony dodaje do panelu mam darmowe punkty, e-weblink ma linki.

Gdy tylko zechcesz odzyskać swoją domenę piszesz do adminów umieszczasz plik txt ze swoim nickiem wysyłasz aminom oni domenę przypisują tobie. Proste ? :)

sygnaturka.png

a Xann powinien dawać za to banana :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności