Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

mam odczucie że dostalem za dużą ilośc pkt za jedną stronę ... może mam takie odczucie po linkme :) [ale tego nie neguję]

Proszę podać nicka z e-weblinka skorygujemy :D

ja cie skoryguje ;)

poczekamy zobaczymy - chętnie wysiąde z linkora - mam dośc "quasisexu" na stronach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Saint

Jaka abstrakcja. Wszystko mozna zrobic, im wiecej dupereli tym bardziej obciazony system a i tym bardziej zaawansowana machina jest potrzebna

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Podawane było tutaj i na forum e-weblinka, o ile pamiętam to

do max 1000 - indexowanie

do max 3000 - świerzaczek , fraza niszowa.

Przy starych domenach ze tak powiem wszystkie chwyty są dozwolone ale nie daje więcej jak 20k jak na razie na frazy z górnej pułki

Marketing internetowy dla firm

ja bym to wycenil na okolo 150-200 zl za 100 tys pkt

ale cene weryfikuje rynek

Używaj Cuilla i Hakii

Propozycja:

W "Twoje linki" brakuje mi jakiś info porownawcze.

Np. pobrań w tym tygodniu/miesiąca.

Można to też inaczej załatwić, ale teraz nie wiem, czy np teraz mam 3 razy mniej pobrań niż 2 tygodniu wcześniej bo np. mój udział w systemie jest mniejsze (np. z powodu dużych nowych stron dodane).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności