Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Yeden ta kwestia jak zapewne pamiętasz była poruszana wiele razy i zdania są podzielone i zawsze bedą podzielone ale ja wole zeby domeny były używane jak leżały odłogiem a do właściela zawsze wracają jak sie upomni

Yeden ta kwestia jak zapewne pamiętasz była poruszana wiele razy i zdania są podzielone i zawsze bedą podzielone ale ja wole zeby domeny były używane jak leżały odłogiem a do właściela zawsze wracają jak sie upomni

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
... ja wole zeby domeny były używane jak leżały odłogiem ...

Czy to są Twoje domeny, że sobie wolisz?

Nie chodzi to o to, że ktoś sobie zapunktuje, tylko o to, że wyświetlasz jakieś gó**o, które bardzo łatwo namierzyć. Możesz przecież wyświetlać normalne linki.

Czacha zwieksza to powierzchnie ale nie daje takiej mocy jak mogloby dawac i byc bardziej OK.

Bo chyba niczemu nie przeszkadza podpinac domeny opuszczone przez system automatycznie i rozdzielac powierzchnie nie wykorzystujac z tego tytulu przydzielonych pkt.

Wiec mozna zrobic tak, ze nie beda lezaly odlogiem ale i nie beda uzywane przez osoby do tego nie uprawnione. Uwazam, ze w tej chwili jest to poprostu przywlaszczenie cudzej wlasnosci. Po wlasciciel musi pisac o uwiarygodnienie a tak przy pliku nie musialby po drugie to prywatna sprawa wlasciciela. Nie aktywowal,nie otrzymuje pkt. Byc moze zrobil to celowo, moze jakis blad chwilowy.

Tlumaczenie, ze leza odlogiem nie jest dobre. Przeciez jak juz, moga nie lezec odlogiem, mozna zrobic zapis w regulaminie o tym iz domeny nieautoryzowane zostaja autoryzowane automatycznie i przypisane pkt. rozdzielane sa na caly system.

mmarek wyświetla sie komunikat informujący Cie co sie dzieje z Twoją strona żebyś wiedział jaki status jest strony wobec systemu.

Po drugie to Ty decydujesz czy ci sie coś w stronie wyświetla czy nie wystarczy ze nie podłaczysz systemu i juz ci się nie wyswietla

Wszystkie strony w systemie można namierzyć jakim chcesz hasłem ale nie rozumie do czego to ma byc Ci potrzebne ??? chcesz wiedzieć jakie są strony w systemie czy jak ?

Tutaj wyjątkowo mogę się zgodzić z Panem Xannem,

Namierzyć domeny zawsze można i to każdego systemu. Ten error nie jest akurat dobrym sposobem.

Wystarczyłoby dodać nową domenę, trochę pkt i autoryzować stronę w narzędziach dla webmasterów, by za jakiś czas dysponować listą back linków.

Jednak sugerowałbym rozwiazanie z autoryzowaniem przez system lub przez usera ze zdefiniowanym plikiem.

To ograniczy koniecznosc pisania do administracji jak i uniemozliwi przywlaszczanie domen.

mmarek wyświetla sie komunikat informujący Cie co sie dzieje z Twoją strona żebyś wiedział jaki status jest strony wobec systemu.

Wystarczy jak wyświetlisz tą informację w panelu.

Po drugie to Ty decydujesz czy ci sie coś w stronie wyświetla czy nie wystarczy ze nie podłaczysz systemu i juz ci się nie wyswietla

Czytałeś, co napisałem wcześniej? Podpiąłem skrypt do kilkuset stron. Każdą z nich trzeba ręcznie autoryzować w panelu. Trwa to sam wiesz jak długo. W tym czasie wyświetlają się komunikaty. Po co? Nie mówić już o tym, że bywają sytuacje, w których strona straci autoryzację.

Wszystkie strony w systemie można namierzyć jakim chcesz hasłem ale nie rozumie do czego to ma byc Ci potrzebne ??? chcesz wiedzieć jakie są strony w systemie czy jak ?

Mi?

Czacha zwieksza to powierzchnie ale nie daje takiej mocy jak mogloby dawac i byc bardziej OK.

To znaczy jak to jest dobrze ze podpinaj i nie leżą puste czy nie dobrze. Bo nie wiem jak twoja odpowiedz interpretować??

Jest to dobre i korzyścią dla użytkowników czy nie?? Podpinanie obcych domen nie wykozystanych to szkodzi czy nie?? Daj prosta odpowiedz bo narazie wnioskuje ze piszesz ze jest to szkodliwe.

P.S

Co do zwiększania mocy o jakiej napisałeś to przecież możesz podpiąć z 1k domen i nie linkować z sytemu wtedy dostarczysz dużo mocy jak sie martwisz tak o moc eweba :rolleyes:

Lepiej żeby system wykorzystywał wszystkie co do jednej domeny która ma w sobie podpięta aniżeli pokazywał 10.000 z czego 4 tys jest podpięte a pozostałe wyświetla no host

Hmm żart... ??!! Jak zostawie auto pod blokiem i zapomnę zamknąć to normalne jak ktoś sobie "pożyczy" auto no przecież nie będzie się marnował jak może jechać :D ?? - chyba nie muszę pisać jak się to nazywa.

Po prostu dziwi mnie to ze admin systemu zezwala na takie praktyki.

Etyka, uczciwość...dziwne słowa dla niektórych

A moze zamiast wyswietlac bledy na stronie klienta, to moze lepiej aby zapisywaly sie one w jakims pliku TXT w katalogu eweba? Jakis plik typu errors.txt.

Jak wyskoczy jakis problem z systemem, to linki sie nie wyswietlaja, ani komunikaty typu "no host", a sa one zapisywane w pliku.

Taki pomysl na szybko.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Skoro wszyscy przedstawiają swoje pomysły to może strony które nie są autoryzowane po iluś dniach dodawać do puli np. punktów charytatywnych i z nich linkować strony tego typu? https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=28

Marketing i PR eweba są na dobrym poziomie :D więc i taki zabieg może wypromować system?

Myślałem ze sprzedawca PKT to ostatni z nowych zawodów jakie mogły pojawic się na SEO ale nie :D obenie jest kolejny tj "Łapacz domen"

Łapacze domen w e-Weblinku już takie cuda wymyślają żeby znałeś no host ze sam jestem pod wrażeniem ich pomysłowości o ile na początku robili to ręcznie to teraz każdy z nich ma armie małych botów googllujących za nich

Ciekawe jaki będzie kolejny nowatorski zawód z którego idzie sie otrzymać ;d

Xann jestem ciekaw ile tacy "łapacze domen" zbierają mniej więcej tych punktów? Mógłbyś podać jakąś liczbę? :)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Mich@ł: super prototyp systemu statystyk z mozliwosci eksportowania fraz, na ktore wchodza uzytwkonicy do weblinka. to moze byc po prostu kolejne narzedzie ze stajni xann'a

mam linka do strony, ale nie wiem czy moge podac wszystkim. najlepiej jak xann to zrobi sam o ile chce juz promowac to narzedzie

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności