Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziekuje Xann za szybka odpowiedz

Czyli reasumujac zasady panujace w systemie - najprosciej dac bana, bez podstaw do niego - fajnie :D

Nie bede mial stresu z tego powodu, ale profesjonalista by tak nie postapil (na takiego sie kreujesz)

1. Chcesz dac bana (nawet takiego bezpodstawnego) OK - masz do tego swiete prawo - to twoje zabawki

2. Powiadom o tym mailowo, by ludzie zdazyli sie przygotowac, poprzenosic domeny i linki

Stosujac taka partyzantke narazasz ludzi na straty i pokazujesz swoje profesjonalne podejscie do biznesu

Twierdzisz, że wywaliłeś usera za działanie na szkodę systemu, a wywaliłeś za nie działanie na Twoją korzyść. Robi Ci negatywny PR to źle, jak Ty robisz innemu systemowi negatywny PR to dobrze. To się nazywa filozofia Kalego. Było to w jednej z pierwszych klas podstawówki w książce „W pustyni i w puszczy”, więc powineineś to wiedzieć, bo to akurat na poziom Twoich wypowiedzi i błędów w nich.

Przykazania dla wszystkich userów systemu Xanna:

1. Bezpieczni możecie być tylko mówiąc, że e-weblink jest najlepszy

2. Najlepiej profilaktycznie dajcie sobie baner systemu w stopce

3. Pod żadnym pozorem nie popierajcie innych systemów

4. Nie próbujcie udowodnić Xannowi, że kłamie, albo nie ma racji

5. Jeśli Xann kłamie, albo nie ma racji patrz punkt 4.

Twierdzisz, że wywaliłeś usera za działanie na szkodę systemu, a wywaliłeś za nie działanie na Twoją korzyść.

Skąd wiesz co on robił i co Xann jako admin uznał za dzianie na szkodę sytemu. Nie wiesz tak ja nie wiem, ale stawiam flaszkę ze na pewno nie za to ze ktoś pisze ze to jest be a tamto cacy.

czacha - ja tez tego nie wiem - jedyna informacja to taka, ze dzialalem na szkode systemu

tez chetnie sie dowiem co robilem, jedyne co napisal xann to :

Musze dbać o dobro systemu i jego użytkowników a osoby mające dużo wspólnego z kapo nie są mile widziane w naszej społeczności

---edit

ale jak pisalem wczesniej, nie chodzi o zbanowanie konta, ale sposob w jaki to zostalo zrobione

ale Xann juz odpisal, ze jak bedzie banowal kolejne konta to zachowa sie profesjonalnie

Skąd wiesz co on robił i co Xann jako admin uznał za dzianie na szkodę sytemu.

Ok, fakt, nie wiem jak jest naprawdę. Chodzi mi tylko o to, że z zewnątrz to wygląda tak jak by Xann zbanował za złe mówienie o systemie. Kiedyś już był przypadek „odwleczonego” bana za bodaj fikcyjną ofertę ze sprzedażą punktów po zaniżonej cenie. Najpierw Xann przymknął oko na poczynania usera (bodaj jakaś jedna domena z fake PR). Zaraz potem, jak tylko wyszło, ze user dał fikcyjną ofertę to ban „za poprzednie poczynania”.

Z Googlem też się tak kłócicie o banany?

A co ma do tego google? Googiel wiadomo za co daje bany, a tu nie wiadomo. Tzn. do tej pory myślałem, że Xann daje bany za oszukiwanie systemu a nie "działanie na jego niekorzyść" (jakkolwiek to rozumieć).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności