Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann gdzieś tu oferował pomc w wyprowadzce, nie wiem tylko czy domeny są potem bezpieczne, pewnie są, ale jak to On mówi, po co walczyć z konkurencją, jak można ją podpiec :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

mam jedno pytanie

gdzie albo jak można usunąć konto z e-weblink?

wystarczy zmienić e-mail na nie istniejący i wpisać z palca hasło : afjafafalalfjalfalkfoifcacmaori

Panowie jak by nie patrzeć zawsze jest ktoś z drugiej strony barykady , nie mniej jak widzicie wszystkie działania jakie podejmuje i podejmowałem służyły tylko i wyłącznie dobru systemu a co za tym idzie dobru jego użytkowników a po osiągniętej pozycji na rynku jak widać udaje mi sie to dobrze.

Marketing internetowy dla firm

Bezpieczni możecie być tylko mówiąc, że e-weblink jest najlepszy

E tam. Ja ile jechałem po e-webie, a jakoś z systemu nie wyleciałem. A jeżeli osoby mają powiązania z Panem Jań to chyba warto być ostrożnym. Pamiętamy jak Pan Jań "uczciwie" walczył przed startem swojego systemu.

Widzę, że teraz na PiO rozmawia się tylko o swl. Może i ja jakiś stworze :) bo tak to kurcze odechciewa się wchodzić na PiO bo osoby, które mogły by coś wnieść to siedzą i się kłócą..

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Xann, ale takie coś musi być na banerku jak ten - w przeciwnym wypadku wprowadzasz ludzi w błąd, dodatkowo powinien linkować do danej ankiety. Myślę, że i na to znajdą się paragrafy :)

Nie żebym się czepiał, ale chcę dbać o Twoją uczciwość względem prawa i konsumentów ;)

Xann jeśli mógłbym zapytać - przez kogo e-weblink został uznany najlepszym?

Syrenka tez kiedyś była najlepszym samochodem w Polsce.

cos mowi haslo server status ?

to bylo jawne upublicznienie wszystkich danych - a tak z tym walczysz jak LEF na forum

Xann, o co chodzi z tym server status bo jestem zaniepokojony?

Jestem jaki jestem...

@CrashXT a do byłego prezydenta zwracasz się Pane były prezydencie ? :lol:

@giker dlaczego musi ? Został uznany za najlepszy i już. C o mam jeszcze zamieszczać podpisy 50 tys osób w banerku ? :)

@skrypcik też nie wiem i jak ty też jestem zaniepokojony ;)

Xann - ja naprawdę nie mam zamiaru tutaj prowadzić wojenek :) - nie moja brocha.

Nie znam się na prawie i tych innych pierdołach - szczególnie w Kaczogrodzie - ale z tego co wiem, używanie przymiotników jak "najlepszy", "najtańszy" itd. w reklamie (a baner na forum tym jest) musi wskazywać w jakich konkretnych warunkach jest "naj" - czyli w tym przypadku:

E-Weblink

został uznany za najlepszy

system wymiany linków

na forum PiO w 2007 roku

;)

Xann - ja naprawdę nie mam zamiaru tutaj prowadzić wojenek :lol: - nie moja brocha.

wcale nie uważam że prowadzimy jakąś wojenkę natomiast uważam to za dyskusję i w cale się nie obrażam tak jak powiedział CrashXT można po mnie jeździć ale na bana trzeba sobie zasłużyć :) z drugiej strony dwie przeciwstawne opinie to nie wojna ;)

PS. gdzie to pisze ze musi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności