Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z tym dodaniem iże po 3 sekundach wypisuje komunikat że nby domena przejęta to mi się często zdarza jak domena łapie 0 site. Wystarczy parę zręcznych ruchów i domena jest dodana poprawnie.

BTW: czytam ten wątek ostatnio jak jakiś thriller :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Kolejny przykład na bana pod byle pretekstem za złe mówienie o systemie.

Ja się chyba nie postarałam wystarczająco. Nawet na wyraźną kilkakrotną prośbę mailową nie doczekałam się ani dezaktywacji, ani usunięcia konta.

Xann, o co chodzi z tym server status bo jestem zaniepokojony?

Adres www.e-weblink.com/server-status nie był zablokowany i były podane jak na talerzu dane dotyczące podpiętych domen. Xann, najpierw robiłeś aferę bo ktoś inny ujawnił listę, ale już jest OK kiedy sam przypadkowo ją wystawiasz do wglądu i jeszcze masz czelność obrażać osoby, które nie boją się o tym pisać? Żenada.

Lexy :soczek: o czym ty znowu gadasz hallo ??? Proszę cofnij się parę stronek wstecz ta sprawa była omówiona żeś sie obudziła :) ale coś mi sie wydaje ze zabłysnąć przyszłaś bo ci się popisać chce :)

Wiec jak powiedz coś nowego bo nie zabłysłaś no chyba ze popisać se chcesz :) no to popiszmy sobie.

Marketing internetowy dla firm

Będą te konta usunięte czy nie?

Postaram Ci się to wytłumaczyć jeszcze raz , przez pół roku siejesz linki w systemie po wszystkich potem chcesz za sobą zatrzeć ślady. System nie usuwa kont (na wszelki wypadek) żebyś nie grała wariata w przyszłości że Ty pozycjonujesz tylko naturalnie.

Wystarczy ze zmienisz e-mail na nieistniejący - nie będziesz mogła odzyskać hasła , i wpiszesz takie hasło którego nie zapamiętasz.

To takie proste. Cieszę się że praz kolejny mogłem Ci pomoc

No tutaj muszę się przyznać ze mamy mocne opóźnienie z wersją angielską :) i nie jestem w stanie powiedzieć ile dni zostało do jej wypuszczenia fakt faktem ze nowe serwery już stoją i się rozgrzewają .

Obecnie trwają finalne prace nad PRO+ oraz xannstat - otrzymaliśmy wiele PW odnośnie tego co byście w nich chcieli jeszcze zobaczyć.

PS> to że Xann se tu gada to nie znaczy ze team nie pracuje :)

Czy system ang będzie dokładną kopią polskiego? Jeśli tak to czy ktoś będzie moderował dodawane strony, żeby one faktycznie były po angielsku, a nie, że główna po angielsku (w co wątpię - i tak większość będzie po pseudoangielsku), a w katalogach polskie kopie wiki? To samo tyczy się linków - żeby były po angielsku i linkowały do angielskich stron?

I jeszcze jedno - jak już robicie wersję ang pomyślcie odrazu o niemieckiej, francuskiej i hiszpańskiej %-)

No nasze założenia systemu angielskiego są trochę inne niż w innych systemach ale o tym teraz nie mogę rozmawiać , wszystko w swoim czasie. :)

Będziemy starać się również o osiągniecie sukcesu za granicą mamy na ten cel przeznaczony dość spory budżet rozwojowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności