Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

A ja powiem tak:

wymyślacie cuda na patyku, wymagacie od systemu, że będzie za Was sam pozycjonował i może jeszcze herbatkę parzył ;)

Szkoda tylko, że niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, że te wszystkie fajerwerki zajeżdżają maszynę. Jak przybędzie domen to serwer i tak będzie miał co robić bez tych wszystkich udziwnień i zaczną się narzekania, że muli. :P I wtedy co? zrzuta na dedyka? ;)

Linkor nie miał żadnych takich wodotrysków, nikt nie dyskutował, nie marzył i wszyscy byli happy, ważne, że był skuteczny.

E-weblink ma być skuteczniejszy i lepszy, ale nie oczekujmy gruszek na wierzbie ;)

//DODANE:

TTSEO, nic osobistego do Ciebie, tak mi się jakoś zebrało :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szkoda tylko, że niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, że te wszystkie fajerwerki zajeżdżają maszynę.
To wiem.

Mi taki info poprostu brakuje BARDZO - i nie myślę, że jakiś info dla usera na czym stoje w tym momencie musze dużo kosztować - nie chcę fajerwerków, tylko jakiś proste informację.

Jęsli nie da się tego tani załatwić - trudno ...

TTSEO - nie piszę w imieniu adminów, po prostu zebrało się we mnie na wszystkie narzekania ;)

100 000 x 0,003 gr = 300gr = 3zl,

Kisiel wracaj na matematykę do szkoły ;) 3 zł to za 1000 pktów w tej cenie, jak chcesz kupić, to zapraszam na PW :) ale nie sprzdaję poniżej 100k ;)

EDIT:

Sorki, zwracam honor, nie spojrzałem na jednostki :P

i nie NONE tylko noone :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Cześć,

troszeczkę spadła moc systemu (w sensie trzeba dać 2 razy więcej punktów na ten sam efekt) ale to zrozumiałe - znacznie więcej stron.

Teraz pytanie, nie wiem czy zostały wprowadzone jakieś zmiany w obliczaniu punktacji ale na dwóch kontach mam sporą różnicę między site, a punktami.

konto fobi:

strony: 337,000 punkty: 237,000 (wcześniej 337k i 337k)

konto fobi2:

strony: 301,000 punkty: 221,400

fobi3 chyba ok.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Miną miesiąc od premiery systemu, mamy ponad 400 użytkowników , domen: 2,359 oraz stron: 14,696,598. Ciągle pracujemy nad systemem, część waszych uwag jest juz w systemie, inne będą w niedalekiej przyszłości.

Ostatnia popraweczka pewnie zmartwi niektórych, przycinamy site powyżej 300k, tak wiec górna granica PKT za domenę jest mniej jak 400k.

Odnośnie przyznawania PKT na linki to wielokrotnie mówiłem ze nie warto dawać 1000 PKT na nową domenę, grozi banem lub filtrem w 99%, ogólnie na trudne frazy większość daje od 10k do 30k.

Odnośnie stron bez WWW testy nadal trwają nad algorytmem który rzetelnie odda ilość site, ale nie prędko zostanie to wprowadzone.

Zagadka która was nurtuje kto jest właścicielem systemy niebawem zostanie rozwiązana tylko wszystkie prawne warunki zostaną spełnione.

Jakie są wasze uwagi po miesiącu korzystania z systemu ? Może się podzielicie pozytywami i negatywami ?

500x62.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności