giker Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No jakie to proste [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 kasujecie serwis, czyscicie katalog, dodajecie ponownie i gra jak nie to od nowa. za 3-4 razem wejdzie. też tak mi się zdarza. robiłem po 10 razy i nic ... coś więc jest nie ok best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 postarm się pomóc jak zobaczę domenę , proszę ja dac na PW Zwróć uwagę ze pozostałe domeny Ci działają bez zarzutów Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 a próbowaliście chmod 666 na plik wbl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a dziś widzę, że wyzerowało dane tym razem z Yahoo dla mniej więcej połowy moich stron! Nie możecie tego sprawdzać rzadziej skoro ciągle są problemy? I teraz mam każdą stronę znów po kolei usuwać i dodawać od nowa czy zrobicie automatyczne odświeżenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 @qazy jest taki jeden bezrobotny pinokio co cały czas nam dokucza, no i co chwile musimy grzebać w kodzie. Właśnie siedzimy nad tym. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a dziś widzę, że wyzerowało dane tym razem z Yahoo U mnie też kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ok, dzieki za info:) 3mam kciuki, bo widze ze dodawanie strony od nowa nic nie daje, z Yahoo caly czas pobiera same zera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Yahoo coś zmieniło bo automatyczne narzędzia pobierające info z yahoo też padły... trzeba czekać na poprawe i komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zmieniło zmieniło całą witrynę Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zmieniło zmieniło całą witrynę pobieranie danych z yahoo zostało naprawione, trwa odswiezanie danych ktore zostaly wyzerowane przez noc. Pozdrawiam, Gatzec. "Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Czyli nie trzeba tego ręcznie robić? Trochę masakra by była :-) A ile czasu mniej więcej Wam zajmie odświeżanie tych danych (tzn. kiedy punkty na moim koncie wrócą do normalnego stanu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurak Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Jak e-weblink nalicza punkty za dodane strony?? Posiadam 2 stronki: jedna site ok 3k pr 3, a druga ok 5k site i pr 3. Ile mogę za nie dostać punktów w tym systemie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 wez sie zarejestruj i sprawdz - to takie proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Obecnie jest tak: za PR (x1000) oraz za domene głowną z PR > 0 (+1000) Bonusy za linki wychodzące wartość 1: +25% od punktów za wyliczony site wartość 2-5: +15% wartość 6-10: + 10% wartość 11-20: 0% wartość 21-50: -10% wartość 51 i wyżej: -20% Parametry: 12/3234/1200/2 site G/site Y/ BL / linki wychodzące Bonusy są wliczone odrazu w otrzymane pkt od nowego roku zwiększymy minusy za linki wychodzące Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.