Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Historie BL powadzimy niebawem na kontach PRO

No tak, ale to ma kila procent wpływu na punkty i dalej nie będę wiedział, dlaczego pkt mi wzrosły o 100%, a dlaczego spadły. Zdecydowanie większy wpływ ma PR i Yahoo. Nie wymagam historii np. przez ostatni rok, ale tylko zmiany pomiędzy ostatnimi sprawdzeniami.

(L)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dobrze by było gdyby jednak konta pro miały dokładne statystyki wszystkich ważniejszych elementów w.pływających na ilość pkt by jak mówili przedmówcy można było szybko i sprawnie stwierdzić co wpłynęło na drastyczny spadek lub wzrost ilości pkt. Przy kilku stronach nie ma problemu ale już przy 200 problem jest aby to szybko i bezstresowo sprawdzić obecnie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zobaczcie na https://www.e-weblink.com/statistic.php wykres od Y

Pawka nie mam od Ciebie żadnych PW

Xanna ale skad ja mam wiedziec ze akurat site w yahoo mi spadl. Moze źle sprawdziłeś liczbe wychdzących albo BL czy PR. Gdy były statystki zmian punktów za konkretną domenę to sprawdzam co się stało i wszystko wiem, a nie mam zgadywać czy to ta była domena czy może tamta, a może tamta.

(L)

zaczynam się skłaniać ku temu, że jeśli Y! nie zmieni podejścia to Xann bedzie musiał zmienić algo ponownie !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred jesteś w błędzie !!! Nie przewidujemy żadnych zmian - ja to widzie inaczej Yahooo się oczyszcza jak kiedyś , spójrzcie na swoje statystyki np jakiejś WIKI stron w G:2000 a w Y35.000

Jedyne co przewidujemy to dołożenie statystyk o których jest tu mowa BL i zapewne site Y

Marketing internetowy dla firm

Xann nie rozumiem Twojej stopki. czy to oznacza, ze mam posluchac Twoich rad i do weblinka wrzucic kilka domen pr5 wyprodukowanych tym sposobem? !!!

Jeżeli e-weblink znajdzie fakePR to jest ban na domenę jeżeli znajdzie naście fakePR jest ban na konto.

fakePR system sprawdza przez info:www.xann.pl

sagittariuspl jeżeli potrafisz tak robić żeby info:www.xann.pl poprawnie wskazywało domę to nie ma sprawy możesz

zgred jesteś w błędzie !!! Nie przewidujemy żadnych zmian
To samo powiedziałeś na samym początku jak mowiłem że weblik nie ma własnej metody oceny stron tylko opiera się głownie na wynikach pobieranych z G i Y No i po paru miesiącach się stało to co miało być niby niemożliwe.

Prędzej czy później zawsze jakeiś zmiany bedą w google i yahoo, a system w tym właśnie momencie powinien zachowac się stabilnie aby nie było takich dużych skoków w ilości punktów jak to było ostatnio.

Taki system biorąc poduwagę że jest płatny to powinien dawać użytkownikom gwarancję lub coś w rodzaju ubezpieczenia w przypadku wystąpienia takiej sytuacji w ktorej bedzie jakiś duży skok punktów (nie z winy użytkowników). Chyba że cały problem jaki wyniknie zwali się zowu na Google lub Yahoo? !!!

.

Jak by nie patrzeć , system dostosowuje sie do panujących warunków ale też nie możemy regowac zmianą algorytmów z powodu zmiany pogody, jeżeli faktycznie będzie się coś znaczącego zmieniać bedziemy ragowac

Główne PKT systemu są z site G + site Y / 2 + (........) jeżeli widzimy po statystykach ze Yahooo sie "oczyszcza" to analogicznie przycina PKT

Tak miedzy nami nigdy i tak wszystkim nie dogodzi, to za dużo PKT , to PKT spadają , to lecą bany , zacne Panie i Panowie praca sprzedawcy PKT nie jest wbrew pozorom taka prosta musi podnośi standardy swoich stron żeby utrzymać sie na rynku konkurencja nie śpi a pisze raporty

Xann ma racje - nie mozna dac gwarancji sprzedawcy punktow, ze jak sie zmieni np. cos w yahoo to on dostanie punkty z magicznej puli bo oplaca konto. wiele jest ludzi, ktorzy wyprzedaje punkty do ostatniego, potem przelewy znikaja, albo po cenach strasznie niskich (sa tacy co sprzedaja po 190 za 100k). takie podejscie tylko psuje nam opinie.

widzicie spadki punktow to dokupcie domen, zabezpieczcie klientow i siebie.

mnie tez zachowanie Y nie cieszy, ale nie bede pisal przeciez do xann'a, ze ma mi oddac moje punkty bo weblink jest do bani i powinien zmienic sposob naliczania.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności