Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, Xann obiecujesz i obiecujesz a strony czekają :)

Możesz chociaż zdradzić jakieś szczegóły na temat angielskiej wersji?

1. Kiedy planowany start?

2. Czy zasada działania i przyznawania punktów będzie taka sama jak w polskim e-webie?

3. Jeśli się coś zmieni to jakie zaplecze przygotowywać? Wordpresy z unikalnym kontentem czy kopie wiki?

4. Czy będą tylko przyjmowane strony i linki po angielsku? Jeśli tak to jak to będziecie sprawdzać?

Napisz cokolwiek co pozwoli się lepiej przygotować na start :)

Napisz cokolwiek co pozwoli się lepiej przygotować na start

Dokladnie popieram jak i pewnie polowa ludzi na tym forum

Używaj Cuilla i Hakii

1. Kiedy planowany start?

2. Czy zasada działania i przyznawania punktów będzie taka sama jak w polskim e-webie?

3. Jeśli się coś zmieni to jakie zaplecze przygotowywać? Wordpresy z unikalnym kontentem czy kopie wiki?

4. Czy będą tylko przyjmowane strony i linki po angielsku? Jeśli tak to jak to będziecie sprawdzać?

Napisz cokolwiek co pozwoli się lepiej przygotować na start :)

Na jej start jesteście już bardzo dobrze przygotowani :) dlaczego w chwili obecnej nie mogę tego zdradzić.

Starty był Planowany na koniec września wiec widzicie jakie mamy olbrzymie opóźnienie - pracujemy nad nią cały czas

Zasada działania będzie identyczna (minimalna zmiana ale może być ona nie zauważona)

Jeżeli chodzi o zaplecze to im starsze tym lepsze wiec nie ma co czekać na dzień kiedy będzie wersja anielska strony tylko śmiało stawiać i podłączać do eweba , przetransportować jeżeli ktoś będzie chciał bezie bardzo prosto

Odpowiedz na pytanie 4 jest naszą tajemnicą w chwili obecnej i do dnia startu nie będzie na niej odpowiedzi

Większość mnie zna już na wylot wiecie ze zrobię tylko i wyłącznie tak żeby utrzymać pozycje lidera na rynku i żadnych głupich ruchów nie zrobię tym bardziej ze nie tylko ja decyduje.

W miedzy czasie będę miał dla was też niespodzianki i grudniowy prezent :)

Marketing internetowy dla firm

Na jej start jesteście już bardzo dobrze przygotowani ;) dlaczego w chwili obecnej nie mogę tego zdradzić.

Zapowiada się wyśmienicie, mam nadzieje, że po starcie system spełni nasze oczekiwania. Musze przyznać, że co kilka dni sprawdzam, czy platforma już nie ruszyła, bo powoli zabieram się za rynek anglojęzyczny. :(

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

potwierdzam ;) tez promuje sobi ejedną stronkę na rynek USA.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chyba coś się sypneło :)

Brak skryptu instalacyjnego e-Weblink

Witaj Mich@ł,

Informujemy iż na stronie:

https://www.carigold.com/portal/forums/show...ad.php?p=826701

system wykrył nieprawidłowo zainstalowany skrypt e-Weblink lub też jego brak! Jeśli sytuacja będzie się powtarzać cały serwis zostanie na stałe usunięty z systemu e-Weblink (tzw. ban).

i

Brak skryptu instalacyjnego e-Weblink

Witaj Mich@ł,

Informujemy iż na stronie:

https://www.oru.edu.ee/index.php?option=com...h=03&day=04

system wykrył nieprawidłowo zainstalowany skrypt e-Weblink lub też jego brak! Jeśli sytuacja będzie się powtarzać cały serwis zostanie na stałe usunięty z systemu e-Weblink (tzw. ban).

Pozdrawiamy,

e-Weblink.com

Nie było by w tym nic dziwnego gdybym takowe domeny posiadał ;) Ale otrzymałem powiadomienia o domenach ktorę nie są moje a tym bardziej nie mam ich u siebie w panelu ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Takie pytanie, 1000pkt weblinka na miesieczna domene, nie przyniesie to odwrotnych skutkow do tego co chce osiagnac?:T

Zawsze zaczyna się od zdobycia stałych linków z precli lub katalogów , stałe linki to podstawa sukcesu , potem to juz z górki

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności