Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale ja pytałem o transfer proPunktów (tych z PP, a nie zwykłych punków) a na podanej stronie nie ma ani słowa o tym.

W chwili obecnej służą one do opłacenia konta PRO tylko ich właściciela już niebawem będzie można nimi też handlować czyli opłacać inne konta PRO lub sprzedawać konta PRO .

Marketing internetowy dla firm

Przyznaje ze dane są tylko do zobrazowania ze ilośc pkt pokazuje częstotliwość wychodzenia linka, ale też nie mierzymy jaką wartość ma 100pkt czy 100k pkt , każdy user sam musi sobie to oszacować bo każda promowania domena jest inna , jedna będzie potrzebować 1000 pkt a druga 20k pkt na tą samą frazę , zapewne wiecie dla czego. Mierzymy tylko minimalną ilośc PKT potrzebną do wzięcia udziału w wielkiej loterii co jest pokazane na statystykach

jest to WPL

Marketing internetowy dla firm

Wyznacznikiem czego w takim razie jest WPL?

Pobrania, ale raz na 14 dni – wg mnie skoro inne wykresy pokazują statystyki w ujęciu dziennym to WPL powinien również to robić – teraz sytuacja jest nie jasna czy jest to 14 dni czy 30 - na forum weblinka podawałeś kiedyś, że 14 dni a jak jest teraz?

Poza tym chyba jednak lepiej podawać dla jasności w przeliczeniu raz na dobę!

Pozdrawiam

Adam C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności