Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wrzuciłem coś testowego do systemu i okazuje się, ze działa i to nawet szybko.

Mam tylko jedno zmartwienie : takie systemy to zupełnie jak narkotyki - nie można z nimi zerwać, bo będzie ból !

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jestem zadowolony - nowa domena, przyłożenie 1k punktów, poleciała w kosmos - co oznacza że system działa skutecznie.

Pozostałe domeny bardzo ładnie w górę.

Nieco wolniej aktualnie pobierane są linki (w porównaniu np 2-3 tygodnie temu), nie widzę jednak większego wpływu na pozycje, idą w górę.

Jak dla mnie system prosty i intuicyjny co idzie bardzo na +, jak wcześniej wspominałem, brakuje FAQ dla początkujących użytkowników.

Gratulacje dobrej roboty, obyście taki poziom utrzymali długo.

no własnie :D jak szybko i bezboleśnie przesiąść się z linkor na e-web :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jestem zadowolony - nowa domena, przyłożenie 1k punktów, poleciała w kosmos - co oznacza że system działa skutecznie.

Po ilu dniach "przykładania" punktów wyleciała ta domena w kosmos?

Czy poleciała na jakieś frazy czy w ogóle wyleciała z indeksu?

Na jakich pozycjach była przed "przyłożeniem"?

Czty dałeś od razu te 1000 pkt czy też zwiększałeś do 1000 w jakimś (jakim?) czasie?

To są dosyć istotne pytania dla oceny tego co się stało.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Powiem tylko tyle wrzuciłem 20k na domenę i domeny nie ma w indeksie :/

Ogólnie rzecz biorąc chyba za bardzo się przeliczyłem z punktami :)

nie ma co przenosić przyzwyczajeń z linkora :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

nie ma co przenosić przyzwyczajeń z linkora

Hehe, Aqqry ale problem polega w tym, że nikt jasno nie chce powiedzieć co osiągnął za określoną liczbę punktów, dlatego trzeba testować samemu, a 20k wydawało mi się mało :/

P.S Mam jeszcze pytanie do kogoś z adminów e-weblinka, mianowicie gdzie można zmienić hasło do konta, szukam szukam i nie mogę znaleźć :/

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności