Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko było dobrze bo po 2 próbuje w obu przypadkach zadziałało :D ...teraz szukam gdzieś na kartkach jakie mam stare domeny (może maja pr z www :( )

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Crash a zasponsorujesz im dedyka na to specjalnego ;p

A na lenia możesz takie coś zrobić i po następnym update PR masz wszystko z www i PR :D

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.domena.pl [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.domena.pl/$1 [R=301,L]

"Wszystko z www" zrobi się odrazu, nie trzeba czekać na update PR, a PR przejdzie po update, a nawet czasami bez :-)

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

bo system jest prosty i skuteczny więc nie ma o co pytać :D

Jak ktoś w niego nie wierzy to niech sprawdzi jego moc, dlugo na wyniki nie trzeba czekać :(

Pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

A mi cały czas przeszkadza dezaktywacja serwisów... wczoraj do 2 w nocy dodawałem, a dziś przychodzę i patrze, że połowa dezaktywowana... już wybrałem sobie 70 serwisów (70 domen, nie żadne subdomeny) na kilku serwerach do zainstalowania systemu, aby otrzymać potężną ilość pkt bo warto (tak słyszałem :D), ale taka zabawa w autoryzacje jet dobijająca. Linki sie wyświetlają, są to normalne serwisy nawet część z nich bardzo popularna...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

System nie jest idealny ale dąży do ideału, wszelkie komentarze i uwagi będą mile widziane i wdrażane w miarę możliwości.

Ważąną uwagą jest to ze nie moża edytowac pliku instalacyjnego , gdyż nie przejdzie wówczas autoryzacji, duża wagę położyliśmy na znany wiekszości cloaking znanego systemu, dlatego wszelkie próby wykrycia oszukania systemu przez boty oraz przez moderatorów bedą karane odrazu blokadą konta bez możliwości jego przywrócenia , tzn zblokowane domeny nie bedą mogły byc ponownie użyte w systemie.

Uwagi i pytania jak również zauważone bugi prosimy zgłaszac na forum e-weblinka.

Zdajemy sobie sprawe ze występuja w nim pewne nie dociągniecia ale jak wspomniałem jest cały czas rozwijany i ulepszany.

500x62.gif

CrashXT to raczej problemy po stronie hostingow, roboty weblinka chodzą często i sprawdzają. Także może trafiły na down Twoich serwerków.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Szybkie uwagi bez większych testów:

1. Brak dokumentacji.

a. Przede wszystkim nic nie znalazłem na temat w jaki sposób będą linki (moje) dodawane oraz w jaki sposób przyznane punkty będą wydawane (za co oraz ile?) Jedyne co widzę to jakieś priorytety linków, ale o co w tym chodzi?

b. Co się będzie działo z punktami po zmianie GPR? A GPR może spaść lub wzrosnąć lub pozostać bez zmian!

W sumie na gorąco rodzi się wiele podstawowych wątpliwości a tekstu brak.

2. Brak możliwości dodawania bez WWW jest conajmniej śmieszne, jeżeli jedynym argumentem jest sztuczne nabijanie site:

a. właśnie dodałem takiego sita z PR4 i pewnie zaraz dostanę za niego 4500 punktów super :), a cały site jest na domenie bez www! Jednym słowem nic nie daję a mam 4500 pkt za kilka chwil (tzn. dopiero to zrobię w celach testowych, może się nie uda?)

b. nabijanie systemu sztucznym site jest śmieszne proste, mamy np. w systemie www.domenka.cu - robimy teraz sobie kolejne spamerskie (po nazwach je poznacie) serwisiki www z następującymi nazwami: qlweb.www.domenka.cu ; dmoz.www.domenka.cu ; wiki.www.domenka.cu ; mini.www.domenka.cu ; lirycs(bible,sms..... i tak do bólu ;)

Biorąc pod uwage powyższe dla systemu jest gorzej nie przyjmować domeny bez www, lepiej je przyjmować i dopracować narzędzia kontrolne, bo i tak te narzędzia będą musiały być rozbudowane.

3. Ponieważ nie wiem jeszcze jak są naliczane punkty za site, to może się mylę, ale przywiązywanie takiej wagi do GPR strony głównej dodawanego serwisu jest BŁĘDEM. Powinny być badane WSZYSTKIE podstrony bezpośrednio linkowane ze strony głównej i dopiero średnia GPR tych podstron dałaby rozsądne oszacowanie - niestety w tej chwili zdecydowana większość "pozycjonerskich" serwisów jest zakładana albo na zfejkowanych stronach głównych i w efekcie z cudzym GPR albo na przygotowanej uprzednio stroniczce dla zdobycia jakiegoś GPR (ci przynajmniej nie oszukują), w efekcie mamy "potworki" w postaci np. 4 na stronie głównej i ZERO na dowolnej podstronie. Oczywiście innym zagadnieniem jest jeszcze banowanie przez G. Gugiel zeruje PR wszystkim podstronom, zostawiając na "chwilę" PR strony głównej, tak było ostatnio np. z ponad setką katalogów.

4. Nie bardzo rozumiem systemu żółtych kartek, niestety będą wylatywać konta i domeny za niewinność, tzn. za problemy z siecią i serwerami, a nie za próby oszustwa.

Na razie tyle wystarczy i tak się rozpisałem oraz życzę powodzenia! :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ogólnie rzecz ujmując błędem jest przyznawanie pkt za wartość site: która prawdy nie pokazuje to raz i dwa pokazuje masę wyników z suplementala i trzy duży site wcale nie daje gwarancji że serwis jest często odwiedzany przez boty.

Wniosek:

System prosty jak konstrukcja cepa, ale linkor.

Szkoda fatygi. Jak będziecie mieli z 4k domen to może się skuszę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności