Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Mi również system przypadł do gustu... ale jednego nie rozumiem, czy liczba pobrań to jest całkowita liczba, czy np. to się kasuje co jakiś czas, np. co miesiąc?

I również podpinam się do prośby o możliwość ustawienia limitu punktów na daną frazę.

Hehe, Aqqry ale problem polega w tym, że nikt jasno nie chce powiedzieć co osiągnął za określoną liczbę punktów(..)
bo fraza frazie nie równa, ja np za 2k wystawiłem podstronę na 1 miejsce.

Choć wyciągałem także wnioski, iż trzeba uważać z podstronami, bo czasem można przedobrzyć.. ;(

P.S Podaj hasło i stan punktów to ja Ci zmienię :).

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może o tych pobraniach moglibyście coś powiedziec :) To jest liczba wyświetleń linku na stronach? Czy jak mam 1k pobrań i stoi to te linki są wyświetlane gdzieś?

Noi te linki swoje na swoich domenach jest zabójcze szczególnie ta sama domena i wyświetlany link do niej...

(L)

WI777 zadajesz pytania na które raczej ci nikt nie odowie ba sam na nie nie odpwiesz bo jak by nie było jest to słodka tajemnica

Ja odpowiem. Obecnie 1000 punktów przez 3 tygodnie NIE odsyła w kosmos. Może za kolejne 3?

Nie widzę powodu do ukrywania takich informacji. Przecież nie pytam jaka fraza, jaka domena.

Nie widzę w tym również nic słodkiego, tylko zdecydowanie coś innego :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

30 000 na 8 miesięczną domenę dało efekty +1 pozycje. Wyników poniżej 4 000 000. Nie jest to konkurencyjne hasło (firmy nie wynajmują pozycjonerów), ale mogą pozycjonować napaleni wymieniacze linków. Link w systemie 4 tygodnie (w dzień startu).

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

a ja powiem tak ;) możemy mieć nową domene - jeżeli adekwatnie do stosowania systemu wymiany dodamy mocne LINKI z wiarygodnych źródeł to nas nic nie odeśle w kosmos.

System wymiany to uzupełnienie pozycjonowania - dbajać o mocne linki dodatkowe - zachowując proporcje :) można dowalić punktów :).

Wg. moich obesracji jest tak, ze ilosci nie mozna zwyczajnie okreslic jest to zalezne od miedzy innymi ilosci wynikow. Na jedne frazy wystarcza 10k na inne jest to duzo za malo. Mozna by sie skupic na tym kto ile dal na freazy (nie wazne jakie), które miały wyników tyle, a tyle... wtedy szlo by sie zorientowac ile srednio trzeba dac ... takie jest moje zdanie.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Po ilu dniach "przykładania" punktów wyleciała ta domena w kosmos?
po niecałych 2 tygodniach
Czy poleciała na jakieś frazy czy w ogóle wyleciała z indeksu?

tylko na frazę linkowaną

Na jakich pozycjach była przed "przyłożeniem"?
2-3 pozycja, przed linkowaniem na FSB 13-10

Czty dałeś od razu te 1000 pkt czy też zwiększałeś do 1000 w jakimś (jakim?) czasie?

E tam sie rozdrabniać - przyrąbałem za jednym zamachem

Jeśli to ma w czymś komuś pomóc to proszę bardzo.

Pozostałem domeny z bardzo różnymi hasłami - raczej średnio konkurencyjnymi) poszły w górę.

Efekty widać po kilku dniach, po tygodniu już naprawdę dobrze widać.

Na kilkanaście fraz tylko jedna po niezłym wzroście nieco spadła (powróciła na poprzednią pozycję).

Pozostałem z TOP 5-10 (przez dość długo tam sie trzymające) są w top 5.

4k na roczną stronę i po 4 dniach ładnie skoczyła na 2 stronę wyników z 4 ;p

To samo linkme nie dawało prawie efektów (4 poz do góry).

to raczej nie za trudna fraza jak 4k wystarcza :>

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Pozatym z enie rozumiem jak sie liczy punkty to fajnie wsyztsko łądnie - słaba stron apodniosła mnie o 5punktow w serp na trudna fraze.

Płacze nad tymi bez www ;( bo mam takie niezle do ttakiego systemu (160k podstron!)

Aha - ten system akceptuje qlweby? I inne takie badziewia? moderowane of course.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności