Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a juz myslalem ze covi masz w stopce ostatni anchor "azjatki" a tam jednak co innego

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Chciałem się dowiedzieć odnośnie przekazywania punktów. Punkty przechodzą pięknie na drugie konto ale problem pojawia się wtedy gdy kończy się ich termin a chciałbym aby punkty zostały nadal. Jest jakaś opcja przedłużenia czasu ?

I czekam dalej na odpowiedź w sprawie zmiany hasła, bo jeszcze nikt nie odpowiedział w tej sprawie.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Chciałem się dowiedzieć odnośnie przekazywania punktów. Punkty przechodzą pięknie na drugie konto ale problem pojawia się wtedy gdy kończy się ich termin a chciałbym aby punkty zostały nadal. Jest jakaś opcja przedłużenia czasu ?

I czekam dalej na odpowiedź w sprawie zmiany hasła, bo jeszcze nikt nie odpowiedział w tej sprawie.

Punkty z tego co mi wiadomo możesz przelewac na ilośc dni np 360 , zmiana hasła była juz zgłaszana do upgrate pewnie lada chwila się pojawi

Marketing internetowy dla firm

Punkty z tego co mi wiadomo możesz przelewac na ilośc dni np 360

Xann zgadzam się z tobą, tylko, że jeśli komuś sprzedają jakąś liczbę punktów a ta osoba wybiera płatność np co 30 dni to co wtedy ?

Trzeba o danej godzinie siedzieć przed komputerem i ponownie przelewać punkty. Problem się pojawia jak w tym czasie nie ma się dostępu do internetu.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

może ja czegoś nie rozumiem - czy może być wiecej pobrań niż punktów ??

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Buncol możesz przecież ustawić na 360 dni, a jak po 30 nie zapłaci to skasować przelewanie punktów.

zgred pewnie ze może być, w systemach rotacyjnych punkty się przekładają na uszeregowanie linka w kolejce, a nie na strony na których jest link wyświetlany.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dziś sprawdzałem link w yahoo, linki do moich strony znajdowały sie tylko na dmozach, tekstach piosenek (co mnie oczywiście nie dziwi) więc się nie ma co martwić o odrzucenie qlweba. Jeśli chce ktoś sprawdzić jakie stronki są w systemie- wystarczy stworzyć nową subdomenę i nie linkować w inny sposób- tylko systemem.

Już mamy systemy dla super elitarnych stron. Niech ten zostanie taki jak jest i wychodzi z założenia, ze link to link. Dałem 20 stron i dostałem 50k pkt wiec wrzuciliście qlweb z site >50000 aby wyrównać...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności