Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynam zabawę z systemem. Duży plus za prostotę ;)

Zdecydowanie brakuje możliwości podziału linków na grupy ze zdefiniowanymi maksymalnymi limitami punktów (dla grupy a nie pojedynczych linków).

Bez tej funkcjonalności, przy dużej ilości linków i (zmiennych przecież) źródeł punktów korzystanie z systemu będzie trochę uciążliwe.

A kwestia przedłużenia okresu przekazywania punktów pozostaje czy się da 30 czy 360 dni - kiedyś się skończy i będzie bałagan.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To po 359 dniach można usunąć pkt i dać je na kolejne 360 dni. Osoba która kupiła pkt nawet tego nie zobaczy bo zmiana będzie w ciągu 10 sekund. Możę straci jedno pobranie.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Wersja JEST stabilna, miałem podobne problemy z systemem, dopóki nie zrobiłem porządku na serwerach, teraz wszystko smiga. Śmiało mogę powiedzieć, że wina leży po Twojej stronie a nie systemu, a fakt, że jesteś wywalany oznacza, ze:

strona Ci nie chodzi

strona ma niepoazmykane tagi

serwer nie odpowiada

masz źle zainstalowany system

Robot, jak wchodzi na Twoją stronę widzi jedną lub więcej nieprawodłowości i dlatego stronkę deaktywuje.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Przypadek analizował Jupi (Administrator na forum e-weblinka), podałem stronę i hosting, wymienilismy kilka informacji. Poniżej odpowiedź jaką uzyskałem:

cyt. "Przypadek jest cięzki , zajmujemy się nim..."

cyt. "Mamy takie wyjątki, niby wszystko OK a jednak robot wywala stronę, jest to nasza obecnie pięta achillesowa pracujemy nad tym. "

cyt. "Nie bawem bedzie nowa wersja skryptu, mamy nadzieje ze usunię to zjawisko"

Jak dla mnie to system jest niestabilny - a chętnie bym wrzucił z setkę domen :jezyk1:

Z setkę... to wrzuć setkę i zobacz ile wywala...

Mi wywala czasami strony z proste.pl po wejściu na forum przekierowuje mi na adres index.php?redirect=index.php (ustawienia takie jak na pozostałych forach na innych serwera i tylko na proste są takie problemy) lub jeżeli mam php-fusion i jest przekierowanie na news.php. Choć może mi sie wydaje ale w ciągu 2 tygodni raz czy dwa razy miałem zdezaktywowaną stronę. Bardzo cieszy bo kilka serwisów mam na tym skrypcie, a tylko jeden czy dwa są dodane w chwili obecnej z oczywistej przyczyny.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Jakie preferujecie miejsce po dodaniu:

- 50 tyś

- 100 tyś

- 150 tyś

- więcej.. ile?

jezeli dołozy sie domenie z 2006r. na fraze "przeprowadzki" znajdujacej sie top60. Czytałem że system ma moc.. zastanawia mnie to pytanie na jakie miejsce mnie wyniesie..

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Panie i Panowie, z ostatnich testów wynika, iż system promuje strony poprawnie napisane, gdy jakiś tag nie jest zamknięty bot weryfikujący wywala domenę. A więc, poprawność kodu jest w jakimś sensie promowana przez system :)

Jest z tym tylko jeden mały problem. Jeśli ktoś ma parę tyś. stron. To gdzie to jest sprawdzane zawsze na stronie głównej czy pod stronie. Bo jeśli na jakieś pod stronie powinna być podana ta pod strona w panelu aby można ten błąd usunąć. Bo nikt nie jest w stanie kilka tysięcy stron sprawdzić.

Dodałem sobie jedną stronę dla testów i co chwila mi ją wywala z systemu - teraz to już wcale nie przechodzi autoryzacji. Poczekam aż to naprawicie bo jak mam dodać tam kilkaset domen i z każdą się użerać to dziękuję bardzo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności