Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualnie konta bezpłatne obsługują tylko jeden wybrany język. Jeśli masz konto PL to serwisy masz również PL, jeśli ustawisz konto na EN to serwisy przechodzą w tryb EN. To samo będzie się tyczyło linków.

Pozdrawiam,

Gatzec.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam nie wiem moze przeoczylem ale gdzie pojawila sie lista najwiekszych spadków site google i wzrostów która była na koncie w momencie zalogowania się

nie moge jej teraz znalezc

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Aktualnie konta bezpłatne obsługują tylko jeden wybrany język. Jeśli masz konto PL to serwisy masz również PL, jeśli ustawisz konto na EN to serwisy przechodzą w tryb EN. To samo będzie się tyczyło linków.

Pozdrawiam,

Gatzec.

łołołoł... tzn. że przełączając flagę zmieniam "tryb" konta? Trochę bez sensu. Intuicyjnie każdy pomyśli, że flagi służą do zmiany języka interfejsu...

1. Czy nie prościej zrobić pole wyboru wersji językowej przy dodawaniu serwisów?

2. Czy nie lepiej z punktu widzenia pozycjonowania i kierowania weblinka na odpowiednie grupy docelowe, przekazywać zmienną wersji językowej w adresie? Ładnie wygląda przekazywanie w sesji czy ciastku, ale w site będzie przewaga polskich stron....

3. Od czego będzie zależeć, czy na stronie pojawią się linki anglojęzyczne, czy polskie - będzie jakiś podział?

4. Czy będą punkty wspólne, czy podzielone na serwisy o różnych wersjach językowych?

Wg mnie powinien być podział: X punktów PL, X punktów EN.

A może podstawiać linki z różnych pól językowych na podstawie identyfikacji języka strony? Wtedy e-web mógłby śmigać globalnie w wielu wersjach (no Niemieckim, w końcu jest kilka Państw władająca tym "delikatnym" językiem). A sam interfejs wystarczy po Polsku i Anglicku...

Ot takie kilka myśli, co mi się nasunęły...

Powodzenia we wdrażaniu

każda wersja językowa będzie miała swoją niezależną domenę wiec jak Niemiec wejdzie na domenę przypisaną do języka niemieckiego defaltowo będzie miał ustawiony język niemiecki a jak będzie to polski Niemiec wówczas przełączy sobie flagę , w chwili obecnej jest wszysko pakowane do jednego worka , dopiero przy uzbieraniu sie "zaplecza" pod dany język , będzie można wybierać lokalizacje linków

Marketing internetowy dla firm

Literówki:

Za 5 dni wygasa Twoje konto PRO

Witaj XXX,

Przypominamy iż za 5 dni Twoje konto PRO w systemie e-Weblink.com straci ważność. Jeśli nadaj chcesz korzystać z opcji jakie daje konto PRO prosimy o przedłużenie ważności konta.

Pozdrawiamy,e-Weblink.com

Marketing w sieci - da się ?

A tak poważnie to nadal nie jest tak jak powinno, ponieważ wchodząc na ang. wersję wszystkie moje serwisy oznaczone są jako ENG, i nie ma znaczenia czy ang. serwis dodam tu czy tam, jest na obu listach, i w zależności jaki jest język taka jest flaga, dlatego od samego początku próbuję się dowiedzieć jak to działa, bo póki co nadal jest to tylko tłumaczenie.

Zrobiłem tak jak napisałeś, wywaliłem serwis z PL, przeszedłem do ENG dodałem tam serwis, i żadnych zmian. Powracając do PL, jest tam ten serwis i znów ma flagę PL.

Mam konto PRO i jest tak jak napisał Mar

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

@Xann mam pytanko - czy liczba linkow wychodzacych jest liczona podczas dodawania stron czy tez przy aktualizacji site? ostatnio staral sie troche zmniejszyc ich ilosc na stronach i mam wrazenie, ze w panelu nic sie nie zmienilo - ale moze sie myle

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Jak już wiecie przygotowujemy się w marcu do przeliczania PKT po nowym kursie

wartość 1: +30% od punktów za wyliczony site

wartość 2-5: + 5% (e-weblink + 4 własne linki)

wartość 6-10: 0%

wartość 11-wyżej: -30%

będziemy mocno premiować strony tylko i wyłącznie z jednym systemem a obniżać PKT za duuuuuże stopki.

ps. W związku z innym wątkiem przypominamy że e-weblink.com jest legalnym systemem zgodny z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną

Jeżeli chodzi o monitoring transakcji dla skarbówki na dzień dzisiejszy jeszcze nie otrzymaliśmy odpowiedzi od radcy prawnego

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności