Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem sobie jedną stronę dla testów i co chwila mi ją wywala z systemu - teraz to już wcale nie przechodzi autoryzacji. Poczekam aż to naprawicie bo jak mam dodać tam kilkaset domen i z każdą się użerać to dziękuję bardzo :/

Twój test polegał na oszukaniu systemu, mieliśmy ci dac bana na dzień dobry ale jakos się za Tobą wstalili znajomi, w każdym razie jesteś u moderatorów na obserwacji. Może bedzie dla nas lepiej jak sobie dasz spokój z tym systemem.

500x62.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jakie preferujecie miejsce po dodaniu:

- 50 tyś

- 100 tyś

- 150 tyś

- więcej.. ile?

jezeli dołozy sie domenie z 2006r. na fraze "przeprowadzki" znajdujacej sie top60. Czytałem że system ma moc.. zastanawia mnie to pytanie na jakie miejsce mnie wyniesie..

może mi ktos odpowiedzic na pytanie Panie adminie e-weblink :)

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Jakie preferujecie miejsce po dodaniu:

- 50 tyś

- 100 tyś

- 150 tyś

- więcej.. ile?

jezeli dołozy sie domenie z 2006r. na fraze "przeprowadzki" znajdujacej sie top60. Czytałem że system ma moc.. zastanawia mnie to pytanie na jakie miejsce mnie wyniesie..

może mi ktos odpowiedzic na pytanie Panie adminie e-weblink :)

Raczej na to pytanie nikt nie zna odpowiedzi.

500x62.gif

Twój test polegał na oszukaniu systemu...

Nie no bez żartów..... jakbym próbował oszukiwać system to na pewno nie robiłbym tego pod własnym nickiem.....

Chętnie posłucham jak próbowałem oszukiwać system....

Naprawdę wyjaśnijmy tę sprawę bo ja złych intencji co do waszego systemu nie mam (tym bardziej że wiem czyj on jest)... czekam na info na PW lub GG

:( Zgadza się, twarze tych dziewczyn zupełnie nie pasują :)

lecz nie polega forum na wytykaniu bledów, za pomysł masz plusa:] ale fajne tam lasencje macie;)

Pozyczcie mi tą królewne pierwsza w prawej, słodka... mój wzrost no może jestem wyższy :(

Ale widać extra Panna :P

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

WebmasteruS ani mi rusz przeprowadzek! :(

a tak szczerze to jak masz jakieś większe zaplecze tematyczne to czekam na info :>

oooOooO... wydało sie... "przeprowadzki" sie pozycjonuje w googlusie ładnie to tak? :P

Daj Info nA gG luB PW, a przeprowadzki musze ruszyć nie mam wyjścia spadłem... ale

trzeba sie zregenerować :)

jedna z twoich stron tematycznych masz pare dmozow,przerobek itp. ladnie to dosc wygladac, postarales sie

:( znam wiekszosc twoich stron w necie, wiem jakie strony pozycjonujesz;) WebmasreruS prawde ci powie <lol>

google prawde ci powie :]

Takie info do zainteresowanych :)

Chciałem sprawdzić jak ten system wspomaga indeksację nowych domen.

17.06 w nocy dodałem 10szt. nigdy nie zaindeksowanych domen, na każdą z nich dałem 672 punkty.

Do chwili pisania tego posta pobrań było pomiędzy 126-136.

Wszystkie 10szt. dziś są zaindeksowane...

9 szt. ma kopie z 17.06 - 1szt. z 18.06

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

ok, tak apropo właśnie podobnej sytuacji....

tydzień już mija jak z tyloma punktami googiel ma w du**e i nie indeksuje mojej chałtury https://www.pokerman.pl

Co mu się nie podoba ? Temat ?

Wiem, że to nie wina systemu, tylko ewidentnie coś googielowi nie pasi...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności