Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ok, tak apropo właśnie podobnej sytuacji....

tydzień już mija jak z tyloma punktami googiel ma w du**e i nie indeksuje mojej chałtury https://www.pokerman.pl

Co mu się nie podoba ? Temat ?

Wiem, że to nie wina systemu, tylko ewidentnie coś googielowi nie pasi...

M

Ile dałeś PKT w systemie na tą domene ? i kiedy

500x62.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ok, tak apropo właśnie podobnej sytuacji....

tydzień już mija jak z tyloma punktami googiel ma w du**e i nie indeksuje mojej chałtury https://www.pokerman.pl

Co mu się nie podoba ? Temat ?

Wiem, że to nie wina systemu, tylko ewidentnie coś googielowi nie pasi...

M

Ile dałeś PKT w systemie na tą domene ? i kiedy

Fakt, że do e-weblinka wrzuciłem ją jednak 16 czerwca i kole 694 punktów - do dzisiaj pobrano 156 razy linka...

z tydzień przed systemem kilka linków poszło ręcznie.....

a tu nic...

googiel ją raptem od początku odwiedził 19 razy - coś mu nie pasi jak cholera

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

nakarmiłem go sitemapą (podałęm w narzędziach googla dla webmasterów) i zawitał i pobrał ją....może to nie ban....hehehehehe - czekam cierpliwie

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

BAN ? nasuwa mi się : "za co??" - "za jajco !!" - dodałem do kilku katalogów i z małą ilością wsadziłem do e-weblinka - za co baran miałby zbanować.....ale jego wola i czyny jest nieprzeniknione...

OK, odbiegliśmy od tematu głównego.....

widzę coraz więcej pozytywnych efektów działania e-weblinka - ot 7000 punktów i średnie frazy z pozycji 40 na 7 w ciągu półtora tygodnia....

ale tak naprawdę to chyba nie jest pozytywne, bo jeśli na te same frazy spotka się kilku weblinkowców, to będą musieli się "zabijać" punktami.....

M

mario1973 ale tak jest od wielu lat... tak jak ktoś dzisiaj pisał... 4 lata temu wystarczyło 20 linków, a dziś 20 000...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Napisałem do MMP prywatną wiadomość ale może na takowe nie odpisuje, więc zapytam w tym temacie.

Czy możnaby było dorzucić do: [GreaseMonkey] LinksBulk, funkcję automatycznego przydzielania Priorytetu dla wszystkich linków i kasowanie wszystkich linków za jednym zamachem?

Sprobuj:

Utworz sobie pusty plik w katalogu głównym o nazwie

.htaccess - z kropką na początku

i dodaj do niego linijkę:

AddType application/x-httpd-php .htm .html

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności