Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na nowe frazy w sumie dałem około 500pnk co powinno mi zapewnić 16 pobrań dziennie.

I tak faktycznie było wcześniej. Mniej więcej mi się to zgadzało. Ale jak napisałem wcześniej coś ostatnio system nie działa tak jak kiedyś, bo od tygodnia mam 0 pobrań na nowe frazy.

eee to coś u Ciebie . Jakieś dwie, góra trzy godzinki temu dałem 685 pkt i mam 6 pobrań.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Saint ja rozumiem ze ci sie marzy system gdzie sie zapisujesz podajesz hasło , jaka strona i zapominasz, a system odwala za ciebie całą robotę, szczyrze, goli, krawaty wiąże i usuwa ciąże :) Takie rzeczy tylko w Erze.

Pozycjoner nie opiera się na systemie tylko się nim wspomaga to co dziś jest istotne za tydzień może być do niczego.

Marketing internetowy dla firm

Xann: Teraz ty glupoty wygadujesz i tworzysz swoje interpretacje tego co napisalem. Nigdy nie napisalem tego o czym napisales wiec nie montuj tu falszywej filozofii

MMP: Da sie zrobic.

noone: jeden user moze dodac dana domene :) i problem z glowy.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

noone: opowiadasz glupoty w tym momencie! takie ograniczenie nikomu nie zaszkodzi, a jedynie usprawni bo nie bedzie skrajnosci gdzie za ta sama ilosc punktow raz dostaniemy np przyklad: 100 wyswietlen, a na drugi dzien tylko 40. Wlaczanie i wylaczeni linkow nie jest dobre dla samego systemu takie niewielkie ograniczenie napewno pomoglo by rozwiazac pare problemow.

Moja filozofia jest do tej wypowiedzi , system monitoruje ilość pobrań a nie wyświetleń, a mimo tego ze twój link został pobrany może nie być wyświetlony. To jest system linków dynmicznych, rotacyjnych, wyświetla je funkcja random gdzie istnieje prawdopodobienstwo ze twój link nigdy nie zostanie przez nią wskazany wiec to co mówi MMP jest jak najbardziej prawdziwe

Xann: To ja tez moge w tak skrajny sposob jak ty to robisz powiedziec, ze dysponujac 1 pnktem moge sobie cos tam zrobic. Mnie chodzi jedynie o to, ze jak juz dodal jakis link to niech go nie zmienia przez 24h bo takie klikanie i zmienianie kilka razy na godzine nie jest dobre. Takie mam zdanie i nie dam sie z niego wyprowadzic.

Moim zdaniem takze nie glupilm pomyslem byloby obliczanie szacunkowej liczby wyswietlen jakie sa przewidywane dla posiadanej ilosci punktow. Taka informacja aktualizowana raz dziennie jest dobrym rozwiazaniem i usprawni tworzenie szacunkowych statystyk, ktore zaczna mowic ile trzeba punktow aby cos zrobic.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Ludzie dam Wam dobrą radę:

nie siedźcie ciągle w systemie i nie odświeżajcie strony co minutę, żeby sprawdzić, ile Wam razy pobralo od ostatniego odświeżenia.

Szkoda transferu :P

Zamiast tego idźcie na spacer, piwko czy coś, a za tydzień poobserwujcie efekty w serpach ;)

Z ilości pobrań niewiele wywnioskujecie :) Idźcie do linkora, zobaczcie jak często tam są rozdawane linki :) - a sami mówicie, że był skuteczny ;)

Z tego co pamiętam, to przy 100 000 pktów rok temu linkor rozdawał ~ 20 pobrań na godzinę, a tą ilością pktów już można było powojować na trudniejsze frazy ;)

Proponuję zatem dać na początek 500 pktów. za tydzień popatrzeć w serpy, jak za mało - to dołożyc 500, odczekać tydzień i popatrzeć w serpy i tak do skutku :P

A jak zabraknie pktów, to można do mnie zapukać na PW coby dokupić parę :)

Dobra, ja tam spadam na weekend, jachcik już czeka ;)

Pozdrawiam i miłej zabawy :P

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Pozycjoner nie opiera się na systemie tylko się nim wspomaga to co dziś jest istotne za tydzień może być do niczego.

i było to trąbione niejednokrotnie :) a dopóki nie wbije sobie jeden z drugim tej prawdy to zawsze bedzie narzekanie na systemy jakiekolwiek by one nie były.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jeżeli do tego

Moim zdaniem takze nie glupilm pomyslem byloby obliczanie szacunkowej liczby wyswietlen jakie sa przewidywane dla posiadanej ilosci punktow. Taka informacja aktualizowana raz dziennie jest dobrym rozwiazaniem i usprawni tworzenie szacunkowych statystyk, ktore zaczna mowic ile trzeba punktow aby cos zrobic.
dodasz jeszcze wyświetlanie przewidewanego dnia i godziny osiągniętej pozycji to z pewnością trzeba byłoby zamknąć :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant możesz wyjaśnić jak korzystać z systemu aby nie zaszkodzić domenie na podstawie takich przykladów.

Mam 1 stronę linkującą z kilka/kilkanaście tys punktów i jedną świeżutką domenę, ktorą chce dodać jako linkowaną. Jak wejść do systemu aby nie wpędzić nową domenę w filtr?

Jak potem dodać następną lub odłączyć jedną z istniejących domen linkujących, aby ta zmiana nie miała wpływu na ogromny skok ilości punktów dla linkowanych stron?

Co się stanie gdy będzie update w google? Ilość punktów może z dnia na dzień wzrosnąć lub zmaleć i to nawet 10-cio krotnie.

.

1. systemy stosuje sie jako uzupełnienie Xann wcześniej o tym napisał (myslenie nie boli :) )

jeżeli stosujesz system jako uzupełnienie to chyba jasnym jest to, że dokładasz linki do strony już od dawna linkowanej ergo prawdopodobieństwo filtra jest znikome.

2. w kazdym systemie należy ostrożnie manipulować punktami i umiejętnie rozrzucać siłe/moc linkowania na zaplecze, i strone pozycjonowaną stopniowo przenosząc punkt ciężkości linkowania na strone pozycjonowaną

3. niestety jak już chce się to dalej ciągnąć to robisz tkz "piramidke zapleczową" stosując pkt 2 tak aby zaplecze z którego ściągasz moc dostawało poweru od nowego zaplecza zrobinego

to tak na chłopski rozum pracownika fizycznego ...

Wydrukujcie i zapamietajcie co Beerbant powiedział, a systemy wymiany służą jako dopalenie pozycjonowanej domeny, dużo razy było mówione tutaj ze akurat w e-weblinku na nówkę można dawac max 1000 pkt jeżeli ktoś juz chce indexowac przez system (ale ja odradzam) chodzi o to zeby google lizneło nówkę z 4- 10 linków a nie zbombardowało z 20k linków to przyczyna bana a przy odrobinie szczęscia jedynie filtra.

Yo dokładnie, opisałem już tutaj i na kadzielawski.info sposób zabicia nowej domeny przez system. Naprawdę nie jest trudno :jezyk1:.

Jak pisałem, dla mnie system jest zadowalający, efekty są, jest prosty w użytkowaniu, tylko zebrać poradnik dla początkującego i opublikować go na e-weblink.com i będzie super gicior. Aż się zastanawiam czy jakiegoś zaplecza pod system nie zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności