Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

2. w kazdym systemie należy ostrożnie manipulować punktami i umiejętnie rozrzucać siłe/moc linkowania na zaplecze, i strone pozycjonowaną stopniowo przenosząc punkt ciężkości linkowania na strone pozycjonowaną

Właśnie to miałem na myśli podając te przyklady. Tylko że e-weblink nie posiada włąśnie takiej opcji. I aby mieć możliwość jakiejkolwiek manipulacji trzeba do systemu dodać od razu kilka domen. I cała manipulcja bedzie polegała na odjęciu z jednej i dodaniu do drugiej. Tak samo od razu należy dodac kilka stron linkujących aby nie narazić się w przyszłości na ogromne zmiany w ilości punktów.

.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A można założyć kilka kont i tam przelewać stosowne punkty? Chyba mało eleganckie rozwiązanie.

dokładnie, ale już było pisane czemu tak jest...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

vavaho te kwestie możesz śmało rozwiązać manipulując punktami kierowanymi na zaplecze i dodając lub odejmując strony, lub też przerzucając punkty pomiedzy kontami.

Zresztą kto Ci zabroni dać np. 40K pkt na www.google.pl z anchorem np. "kanciarze" ? ;)

System aby był skuteczny i nieawaryjny musi być jak najprostszy a ja widze Panowie , że chciałoby się jak w Erze i na dodatek zero główkowania :D trzeba pamiętać , że kombinowanie rozwija :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Można prosić jeszcze o button z możliwościa zaznaczania wszystkich kwadracików (linków).

Wystąpił błąd

Liczba linków dla tego konta została przekroczona.

Właśnie taki komunikat dzisiaj dostałem i to bez wspomagania się skryptami MMP :D

Doszedłem do granic mozliwości? I co teraz? Mam zakładać nowe maile i nowe konta?

To znaczy komunikat wyskoczył Tobie bo miałeś jednacześnie na koncie za dużo linków?

I jeżeli tak to jaka jest to liczba.

Właśnie chciałem za kilka dni dodać sporo linków, więc trochę mnie to zmartwiło. Mam nadzieję, ze jakoś zostanie to rozwiązane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności