Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Wzrost o +39 mln podstron.

WebMini się dobrze idexują ;-)

UWAGA:

Rozbudowaliśmy Adderka WebMini o możliośc dodania i edycji wpisów, od teraz można samemu zdefionować sobie opis jak również go zmieniać, tym samym zakończył się pierwszy etap prac, kolejny to preclowanie

edycja_wpisu.gif

ps. poprawny opis:

Title w klamrach

słowa kluczowe po przecinku

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niezbyt precyzyjnie się wyraziłem, na liście wpisów nie może być dwóch takich samych domen, ale po osiąnięciu np 100% czyli ok 400 wpisów, domene mozna usunąć i dodać ponownie,

Aktwnych w indexie jest ok 2 tys ale są jeszcze katalogi aktywne które nie przyjmują wpisów, właściciele otrzymają o tym informacje (brak praw do zapisu)

Można korzystać z Adderek WebMini bez konta PRO?

Bo jak coś próbuje tam coś zrobić dostaję komunikat:

Dostęp do tej części serwisu wymaga opłacenia konta e-Weblink PRO. Kredyty mam.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

zauwazylem ze dzisiaj pojawila sie opcja Edytuj Wpis i czy TAGI i OPIS mozna dodac na takiej samej zasadzie jak tytul ? czyli w { } rozdzielone | i beda losowane ? Czy wszedzie tagi beda takie same podobnie jak opis ?

mam takze pytanko do xann'a czy mozna przytulic darmowe konto pro na 30 lub 60 dni ? bo tak jak wiekszosc kupilem kredyty zanim doczytalem na forum ze zmieniliscie zasady w czasie gry, czyli ze nie bedize to dodane do pelnej listy tylko do 600 losowych, nick taki sam

fajnei tez jakby gdzies byl jakis HELP/FAQ dotyczacy adderka i ewentualny regulamin na stronie

+ jestescie troszke przeterminowani bo na dole tkwi nadal "© 2007-2008 System wymiany linków reklamowych e-WebLink." 08' ?

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

zauwazylem ze dzisiaj pojawila sie opcja Edytuj Wpis i czy TAGI i OPIS mozna dodac na takiej samej zasadzie jak tytul ? czyli w { } rozdzielone | i beda losowane ?

Nie, takie moduł może będzie wprowadzony w przyszłości jeżeli bedzie zapotrzebowanie, ale bedzie takie coś przy dodawaniu artykułów

mam takze pytanko do xann'a czy mozna przytulic darmowe konto pro na 30 ....

tak konto PRO można otrzymać na 30 dni w ramach testów, wystarczy podać login

fajnei tez jakby gdzies byl jakis HELP/FAQ dotyczacy adderka i ewentualny regulamin na stronie

przyznam ze myśleliśmy, uruchomimy coś takiego w niedalekiej przyszłości

Co muszę zrobić, żeby do mojego webmini były dodawane wpisy z adderka ? w ogóle jest taka możliwość ?

Aby Twój katalog brał udział w losowaniu wpisów musisz podać jego adres w formularzu do pobierania webmini. Jeśli webmini jest dobrze zainstalowany po pierwszej nocy powinien przyjąć pierwsze wpisy.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Co muszę zrobić, żeby do mojego webmini były dodawane wpisy z adderka ? w ogóle jest taka możliwość ?

Aby Twój katalog brał udział w losowaniu wpisów musisz podać jego adres w formularzu do pobierania webmini. Jeśli webmini jest dobrze zainstalowany po pierwszej nocy powinien przyjąć pierwsze wpisy.

Ok, dzięki za odpowiedź :shout:

Można korzystać z Adderek WebMini bez konta PRO?

na kontach standard również można używać adderka, babol usunięty

..ech coś za dużo babolów ostatnio U Ciebie znajduje :) ale ciesze się, że już naprawione.

P.s Listę pierwszych 100 loginów podesłałem na PW z prośbą o testowe konto :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności