Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

260 punktów daje obecnie 1 pobranie na dobę! Podobna liczba punktów miesiąc temu skutkowała dwucyfrową liczbą pobrań w ciągu doby.

X punktów przyłożonych miesiąc temu skutkowało po pewnym czasie 1200 linków w Yahoo, obecnie 1.5X i linki w Yahoo zjechały poniżej 1000

Cóż, wniosek nasuwa się sam, ale ... może mam zwidy? :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

wniosek sie nasuwa taki ze jest wiecej stron w systemie i obecnie twoje linki sa na wiekszej ilosci domen a na mniejszej ilosci podstron. Osobiscie wole miec 500 linkow z 500 domen niz 1000 linkow z jednej domeny. Wydaje mi sie wiec ze tego typu pomiary sa bez sensu.

260 punktów daje obecnie 1 pobranie na dobę! Podobna liczba punktów miesiąc temu skutkowała dwucyfrową liczbą pobrań w ciągu doby.
dziękuje za konkrety!

z mojej strony dodam (ale nie miałem czasu badać dokładnie, raczej z czucia): ilośc punktów ktore miesiąc temu było wystarcze na top5 dla niszowej frazy - teraz wystarcze na top20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności