Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
brzoza24 Ty mylisz bonusy, jest bonus za domene główna z PR>0, jest też zupełnie inny za mały site

Zakrecony, faktycznie pomyliłam te bonusy, hihi - teraz już rozumie. No i majac domeny glowne z pr=0 niestety nie dostane za nie bonusa. A dla tego drugiego no nie oplaca mi sie dodac tym bardziej ze majac kilka systemow na stronie czekaloby mnie za 3 m-ce -90%.

No faktycznie w kalkulatorze było przekłamanie

A moglbys sprawdzic czy nie ma tez przeklamania w tej liczbie pobran na wykresie, bo zobacz:

@brzoza24 - 1 pobranie na dobę ? da ci już 3 pkt

29 października - 1 pobranie to 3pkt

6 listopada - za 100pkt jest 10 pobrań czyli po 10pkt za pobranie

10 listopada - za 100pkt jest 9 pobrań czyli po 11pkt za pobranie

11 listopada - za 100pkt jest 8 pobrań czyli po 12pkt za pobranie

13 listopada - za 100pkt jest 7 pobrań czyli po 14pkt za pobranie

Juz pomijam pierwszą wartość ale ostatnie dni pokazują że każdego dnia muszę zwiększyć ilość punktów na link o 10% aby utrzymać moc linkowania do poprzedniego dnia. czy mógłbyś to sprawdzić? Dziękuje.

Xann, bonus za domenę główną jest dawany jedynie gdy domena ma PR > 0 ?

brzoza24, bez urazy ale coraz więcej szukasz pretekstów aby nie dodać tych stron :P Przed pojawieniem się bonusów za małe site przecież było wiadome że eweblink będzie ciął punkty za linki wychodzące... :)

Mam wrażenie że napisałeś że dodasz serwisy tylko po to aby napisać... ;]

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A moglbys sprawdzic czy nie ma tez przeklamania w tej liczbie pobran na wykresie, bo zobacz:
@brzoza24 - 1 pobranie na dobę ? da ci już 3 pkt

ta informacja jest błędna: " 1 pobranie na dobę ? da ci już 3 pkt" -ra przez to tłumaczenie że WPL jest nominalną ilością pkt jaka jest potrzebna zeby link dostał sie do kolejki już sam sie zamotałem

dlatego obecie jest już to przedstawione w dużo prostszy sposób i nie muszę już tłumaczyć

Świetnie, mam ok 1000 stronek ze site 5 - będzie z tego okrągły milion punktów, brawo Xann. :P

szkoda ze Twoje słowo jest mało warte :)

Marketing internetowy dla firm

Rozumiem, że 1000 stronek masz na różnych domenach a nie subdomenach jednej domeny.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo, oczywiście że to ilość domen głównych, w poprzednich postach znajdziesz screen.

Xann, nie odpowiedziałeś na pytanie czy to kolejny błąd w systemie czy faktycznie każdego dnia należy zwiększać ilość punktów na link o 10%?

6 listopada - 10pkt pobranie

10 listopada - 11pkt pobranie

11 listopada - 12pkt pobranie

13 listopada - 14pkt pobranie

Pozdrawiam.

brzoza24 to nie błąd - ilość pobrań na dzień zależy od dwóch parametrów od ilości linków w systemie oraz od ilości pkt na nie przeznaczonych.

Źle podchodzisz do tematu to nie system stały, to rotacyjny, tutaj nie trzeba zwiększać każdego dnia przyrostu linków.

Co do kalkulatora, to proponowałbym żeby dla każdej już dodanej własnej domeny do systemu móc sobie sprawdzić też za co serwis dostał bonusy, to samo można by dodać przy każdym serwisie po kliknięciu, żeby mieć jasność dla wszystkich swoich domen.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Tomek25, nie sądze że jestes jakims unikatem i robisz inaczej niz inni - jak robie unikalna strone na domenie glownej to najpierw kieruje sie do statlinka, linkme elite a nastepnie do rotacji gdzie porownuje ilosc otrzymanych punktow do ich ceny. Na dzien dzisiajszy przykladowa strona otrzymuje w kazdym z nich inna wartosc punktow 2000, 1000, 500 - chyba oczywiste ze ja i ty dodamy tam gdzie wiecej otrzymamy. Weblinka lubie za to ze daje zarobic na duzych site w polaczeniu z bonusami wyprzedza seoneta. Natomiast jesli robie unikalna strone o malym site i masz jeszcze jakis pr to wole isc do gotlinka nastepnie weblinka, seonetu.

Xann, ja Ciebie rozumie bo przeciez system nie jest z gumy i im jest wiecej linkow tym koszt pobrania wyzszy bo tych wolnyhc miejsc nie nadrukujesz nikomu. Tylko pytam o to czy jesli w ciagu tygodnia ilosc przydzielanych linkow spada o 40% (koszt pobrania rosnie z 10pkt do 14pkt) to czy powinnam wg Ciebie dodtkowo zwiekszyc ilosc punktow na link aby utrzymac staly poziom linkowania czy powinnam czekac az koszt pobrania spadnie a ilosc pobran wzrosnie... - chodzi mi o Twoja opinie jako wlasciela systemu bo najlepiej znasz jego dzialanie i ewetulane konsekwencje takich zmian. Pozdrawiam.

Tomek25, nie sądze że jestes jakims unikatem i robisz inaczej niz inni - jak robie unikalna strone na domenie glownej to najpierw kieruje sie do statlinka, linkme elite a nastepnie do rotacji gdzie porownuje ilosc otrzymanych punktow do ich ceny. Na dzien dzisiajszy przykladowa strona otrzymuje w kazdym z nich inna wartosc punktow 2000, 1000, 500 - chyba oczywiste ze ja i ty dodamy tam gdzie wiecej otrzymamy.

No tu muszę ci przyznać racje domeny ktorem mają podłaczone tyle systemów nie opłaca ci sie pchać do eweblinka faktycznie stracił byś 90% pkt i zamias mieć równego milona byś miał 100k

My preferujemy domeny z minimalną ilością wychodzących - system stawia na jakość , farmom linków mówimy stanowcze NIE

Xann, ja Ciebie rozumie bo przeciez system nie jest z gumy i im jest wiecej linkow tym koszt pobrania wyzszy bo tych wolnyhc miejsc nie nadrukujesz nikomu.

No nie rozumiesz

POstaram ci sie to wyłumaczyć inaczej znacznie jaśniej zobacz na statystyki : https://www.e-weblink.com/statistic.php

są tam dwa wykresy jedne od ilości domen drugi od ilości linków w systemie , jeżeli ktorych z nich się zmienia to zmienia się ilość pobrań linka na jede dziej

skoro w systemie przybywa linków to zmiejsza się ilośc pobrań , skoro w systemie przybywa ilość domen to zwieksza się ilośc pobrań linka dla 1000 pkt

I teraz najważniejsze słuchaj uważnie - w systemach rotacyjnych jest to prawodopodbieństwo liźniecia linka przez bota a nie utrzymanie linkow na jakimś stałym poziomie

czy już rozumiesz ? czyli dajesz 1000 pkt na fraze i sobie spokojnie czekasz z 14 dni potem sprawdzasz czy wystarczyło czy trzeba dołożyć , dokłada się zawsze 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności