Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Proszę innych o opinie, bo wg. mnie taka ilość punktów może być niebezpieszne.

niebezpieczne jest dla młodych domen starym nie zaszkodzi nawet i 70K :rolleyes:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Próbuje dodać serwis i cały czas dostaje taki komunikat jak wciskam autoryzuj....

Skrypt zainstalowany na podanej stronie jest nieaktualny, lub zmodyfikowany. Prosimy o zainstalowanie orginalnej aktulanej wersji skryptu.

a jestem pewien że zrobiłem wszystko tak jak jest opisane. Zresztą już dodałem dwa dni temu tam jeden serwis i wszystko działa a zrobiłem tak jak teraz próbuje...

???????????????????????????????????????????????????????????????????

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

70k na jedną trudną frazę? Bez jaj. Tymi stronami co dodałem w e-weblinku, to w LV lub Linkornie miałbym wypozycjonowanych co najmniej kilka trudnych fraz.

nie napisałem na jedną fraze .. a na jedną strone a na jedną trudną fraze w e-weblinku nie starczy teraz i 50K

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

odpowie ktoś na moje pytanie???

raz: to nie support weblinka (mimo wszystko) :P

dwa: wszyscy są albo zaraz będą na seoparty więc musisz poczekać do poniedziałku :rolleyes:

Próbuje dodać serwis i cały czas dostaje taki komunikat jak wciskam autoryzuj....
Skrypt zainstalowany na podanej stronie jest nieaktualny, lub zmodyfikowany. Prosimy o zainstalowanie orginalnej aktulanej wersji skryptu.

a jestem pewien że zrobiłem wszystko tak jak jest opisane. Zresztą już dodałem dwa dni temu tam jeden serwis i wszystko działa a zrobiłem tak jak teraz próbuje...

???????????????????????????????????????????????????????????????????

Idz na forum e-weblinka tam ten problem był poruszany wielokrotnie.

Marketing internetowy dla firm

Przydałby się jekiś mail informujący o tym, że "niby" coś się stało i zabraliście część punktów.

Od prawie miesiąca było OK, a dziś patrzę nie mam połowy punktów....i cholera wie dlaczego ..

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności