Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Właśnie mam kolejne 20k w plecy bo eweblink zakualizował kolejne pare stron. Ta sama sytuacja było kilkadziesiąt tysięcy a pokazuje 100-500 podstron. Ale tylko te 100-500 podstron w ewebie bo mi google i dla nich pokazuje po staremu.

No mi od wczoraj wcina pkt'y... :D

Marketing w sieci - da się ?

Panowie, zaczeliscie niekonczacy sie i bez sensu watek. kto regularnie recznie sprawdza site ten wie, ze spada on od ok miesiaca dosc powaznie, a w ciagu ostatnich 3-5 dni potrafi zmniejszyc sie o polowe w 24-48 godzin. ja bym tu nie narzekal ze weblink zle zlicza site bo wlasnie teraz sa takie wachania na DC - zarowno jesli chodzi o linki jak i site

ja mam tylko prosbe do @Xann'a by mozliwe jak najszybciej wlaczyl nowe przeliczanie

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Więc u mnie jest tak : mam przekierowanie subdomeny na www , strona została zaindeksowana z www . ale sprawdzić ja mogę jedynie na samym site:subdomenę.domena.pl ( wynik = 18 stron ale widnieją z www ) . Już mam 3 taki przypadek na świeżych stronach jak u was ? tak samo google.com i g pl wskazuje inne wyniki

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

drastyczna zmiana przelicznika punktacji moze byc zrobiona dopiero gdy google uniemozliwi sprawdzanie site - wczesniej jest to bez sensu - pryzgotowanie sie na taka mozliwosc jest uz ok - wiec testy moga byc prowadzone, wystarczy wtedy zapuscic maszyke która przeliczy wsyztskie strony na nowa punktacja

ale takjak mowie w momencie wylaczenia site

obecne spadki site to wg mnie zabieranie tgo co gugiel dal jakis czas temu

ja tez mam spadki ale nie spzreadlem wiecej punktów niz wczesniej wiec teoretycznie jak wszystko wroci do starego poziomu moi klienci na punkty nie stracą -lakac bedą ci którzy sprzedali punkty pomimo iż wiadomo było ze gugiel w koncu to odbierze sobie, fakt jest taki jak ktos sie naciął juz na soobe której wcieło punkty juz u niej nie kupi ich i wygraja ogolnie ci sprzedający którzy myslą i zabezpiecają swoich klientów

reasumując - nowy przelicznik - wprowadzenie gdy zniknie ilosc site w G (testowania jak najbardziej wskazane), a odnosnie site - trzeba czekac kilka dni co i jak bedzie wygladac, dla mnie to zwykły powrót dp tego co było miesiac temu.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Opanujcie się trochę, site rośnie panika, site spada panika... panikować powinni Ci którzy sprzedali wszystko co mieli jak google dało więcej pkt :D, na temat wycięcia site też nie panikujcie, Xann jak trzeba będzie to odpowiednio zareaguje, na chwile obecną to tylko spekulacje.

brak sygnatury

obecne spadki site to wg mnie zabieranie tgo co gugiel dal jakis czas temu

ja tez mam spadki ale nie spzreadlem wiecej punktów niz wczesniej wiec teoretycznie jak wszystko wroci do starego poziomu moi klienci na punkty nie stracą -lakac bedą ci którzy sprzedali punkty pomimo iż wiadomo było ze gugiel w koncu to odbierze sobie, fakt jest taki jak ktos sie naciął juz na soobe której wcieło punkty juz u niej nie kupi ich i wygraja ogolnie ci sprzedający którzy myslą i zabezpiecają swoich klientów

wpelni sie z toba zgadzam, to raczej bylo pewne ze gogle zabierze to co tak grubo dalo i wlasnie zabiera

Nie jest to do końca prawda że googlel zabiera co dał. Site też jak już pisałem nie spada powoli ale nagle bo jak masz na stronie 60k zaindeksowane i na kolejny dzień już masz 300 podstron i tak zaczyna być dla każdej strony to się coś dzieje i nie można to za naturalne uznać.

Dlaczego uważam, że google nie zabiera tego co dał ? Otóż ta witryna miała jakieś 16k zaindeksowane przed szaleństwem z indeksacją przez google, po szaleństwie 60k czyli prawie czterokrotny wzrost site. Obecnie po ostatnich cięciach 300 podstron więc nie jest to to samo co miałem pół roku temu bo zostało z tego jakieś 3% tylko. Tak samo z innymi stronami.

Jak na razie dzieje się to tylko na angielskim google, polskie google pokazuje cały czas site po staremu. No może ze spadkami o kilka procent co jest naturalne ale nie ma jak na razie tu spadków że z godziny na godzinę spada z 60 000 podstron do 400 czy 500 podstron;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności