Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PR się zmienił, site się zmieniło, domenę Ci wywaliło?

chyba żadne z powyższych.

masz jeszcze jakieś teorie ??

Pisałem, że chciałbym mieć o tym informację np. na maila, żebym nie musiał ciągle filować, czy to czy tamto czy zniknęły punkty czy nie...........

na innym koncie raz znikają, raz nie, raz tak, raz siak - ciągle sprawdzaj, poprawiaj stronę, bo może to się nie podoba, może tamto, może jakieś tagi, śmagi....

A gdyby była jeszcze prawie konkretna informacja co się nie spodobało, to było by juz całkiem miło.

a swoją drogą póki co to jeden serwis skasowałem i dodałęm i punkty powróciły, ale to taka zabawa w ciuciubabke.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie jakoś dziwnie PR doliczyło ;P Wcześniej doliczało Suma PR w koncie a teraz dolicza Liczba serwisów z PR > 0 ;P

szczerze mówiąc nie wiem czym to się różni oprócz że jedno jest warte 500 punktów a drugie 1k

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

U mnie jakoś dziwnie PR doliczyło ;P Wcześniej doliczało Suma PR w koncie a teraz dolicza Liczba serwisów z PR > 0 ;P

szczerze mówiąc nie wiem czym to się różni oprócz że jedno jest warte 500 punktów a drugie 1k

PR1 = 1000pkt

PR2 = 2000 pkt

itd.

a dodatkowo za domenę dostaje się dodatkowo 500 pkt jeżeli jej PR jest większy od zera

To są bonusy jakie daje ten system

Marketing internetowy dla firm

Ja pisalem wcześniej że dołozyłem trochę linków w połowie czerwca i było zero pobrań na te nowe linki. Do dzisiaj sytuacja się nie zmieniła.

Ale coś zaobserwowałem od tego czasu:

4 linki x 100pnk = 400pnk - dało to około 120 pobrań

20 linków x 20pnk = 400pnk - dało to 0 pobrań

Czy ten system prawidłowo działa?

.

W sprawie punktów.

Dzisiaj w nocy coś się e-weblinkowi pop ... albo któś wysysał punkty :)

W każdym bądż razie suma punktów w zakładce Konto się nie zgadzała, po prostu jaieś zaniżone sumowanie HGW czego.

Natomiast w zakładce Linki miałem "rozłożone" w granicach 30% punktów, reszta nie wiadomo gdzie, suma punktów na linkach w łaśnie coś około 30%.

Wywaliłem jedną domenę i z powrotem dałem do systemu, system przeliczył i naprawił sytuację w momencie autoryzacji tej wywalonej domeny.

MMP - masz co robić, bo to się może powtórzyć.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

W sprawie punktów.

Dzisiaj w nocy coś się e-weblinkowi pop ... albo któś wysysał punkty :)

W każdym bądż razie suma punktów w zakładce Konto się nie zgadzała, po prostu jaieś zaniżone sumowanie HGW czego.

Jedna z maszyn weblinka wieczorem odmówiła posłuszeństwa, co lekko odbiło sie na synchronizacji danych. Winowajca został odłączony, więc problem nie powinien powrócić.

Mógłbym indywidualnie sprawdzić Twoje konto, ale niestety nie podajecie loginów do kont, a z wróżenia z fusów jestem jeszcze słaby :)

Ale coś zaobserwowałem od tego czasu:

4 linki x 100pnk = 400pnk - dało to około 120 pobrań

20 linków x 20pnk = 400pnk - dało to 0 pobrań

Czy ten system prawidłowo działa?

Bez nazwy konta ciężko będzie to sprawdzić, ale podejrzewam że przy 400 pkt nie została przekroczona jeszcze progowa wartość współczynnika określanego na tym forum mianem 'rPoint'. Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby wyświetlać ten współczynnik przy linku co dałoby obraz kiedy mniej więcej link zostanie pobrany.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

... wartość współczynnika określanego na tym forum mianem 'rPoint'. Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby wyświetlać ten współczynnik przy linku co dałoby obraz kiedy mniej więcej link zostanie pobrany.

Ja mam nawet pewność że byłoby lepiej plus porządny tekst objaśniający dla wolniej myślących.

Ehh, znowu coś wariuje. Raz 100k punktów więcej za domenę, raz mniej. Czy może znowu zmieniliście ograniczenie na liczbę podstron ? Miałem troszkę powyżej 200k, teraz mam 300k za domenę co przy ~20 frazach może być problemem (już mam frazy po prawie 100k/fraze). Jak teraz znów będzie korekta (o 100k) to wypadnę z wyników na tydzień i tak w kółko.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

system pobiera punkty poprzez site:bleble z google? Skoro tak to czemu mam w google przykladowowo 2800 podstorn a w systemie tylko 700 pkt.? I czy system sam aktualizuje dane o przyznawaniu punktów czy trzeba odłączaj i podłączać od nowa domenę?

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

system pobiera punkty poprzez site:bleble z google? Skoro tak to czemu mam w google przykladowowo 2800 podstorn a w systemie tylko 700 pkt.? I czy system sam aktualizuje dane o przyznawaniu punktów czy trzeba odłączaj i podłączać od nowa domenę?

Sprawdz w google site:www........ twoja domena jak ci sie niezgadza to pisz na PWna forum e-weblinka do admina podajac nicka lub domene.

Site jest sprawdzany co 3 dni.

Marketing internetowy dla firm

system pobiera punkty poprzez site:bleble z google? Skoro tak to czemu mam w google przykladowowo 2800 podstorn a w systemie tylko 700 pkt.? [...]

Jeśli domena jest świeża to może nie na wszystkich DC site jest już takie, jakie widzisz Ty.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Miałem troszkę powyżej 200k, teraz mam 300k za domenę co przy ~20 frazach może być problemem (już mam frazy po prawie 100k/fraze).

Mogę Ci pomóc, cóż poświęcę się i wezmę te nadwyżkowe 100k punktów skoro dla Ciebie to taki problem.

Daj znać na PW :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności